Calzedonia uk

Калцедония Великобритания … Пълното ви ръководство 2023

Calzedonia UK е един от най-добрите магазини в Обединеното кралство, в който се продават бански и спортни дрехи.

Шикозни чорапогащи, гамаши, чорапи, а през лятото и уникални бански костюми са на разположение на дамите в разширените модни бутици на компанията.

За Calzedonia UK

През 1986 г. във Верона, Италия, се поставя началото на дейността на Calzedonia UK Group. Основателят на компанията Сандро Веронези понастоящем изпълнява длъжността президент и е най-големият акционер на Групата.

Вече повече от 30 години Calzedonia Group бележи стабилен ръст на приходите и усилията си за разширяване. Освен това е разработила популярни артикули и марки и е запазила силна позиция на световните пазари за търговия на дребно с модни стоки.

Calzedonia Spa управлява пряко целия жизнен цикъл на продукта – от замисъла през производството в собствени заводи до крайната международна дистрибуция.

Днес Групата предлага своите колекции изключително в официалните си магазини (повече от 5000) под името Calzedonia , Intimissimi, Tezenis,

Falconeri, Intimissimi, Uomo и Atelier Emé, които са директна собственост или се управляват като франчайзи, по целия свят в 55 държави.

Клиентите се свързват с дистрибуторската мрежа на компанията чрез бутици и магазини в Милано, Рим, Париж, Лондон, Москва, Барселона, Дубай, Хонконг, Ню Йорк, Со Пауло, Шанхай, Токио и много други големи градове по света.

Как да намерим магазин на Calzedonia в България?

Calzedonia е лесно достъпна в Обединеното кралство, тъй като компанията разполага с около 10 официални магазина, в които можете да намерите техния продукт. Магазините са разположени основно в столицата Лондон (8), Манчестър (1) и Кент (1).

Следвайте следващите стъпки, за да откриете най-близкия магазин до вашето местоположение:

1 – Посетете официалния уебсайт на компанията, който предоставя специална страница за 10-те магазина в Обединеното кралство.

Similar Posts