Marks and Spencer Gibraltar

Маркс и Спенсър Гибралтар .. Пълно ръководство 2023 г

Изживейте най-доброто от британския стил с Маркс и Спенсър Гибралтар! Насладете се на ненадминато качество и първокласно обслужване. Открийте защо днес сме любимците на Гибралтар!

Marks and Spencer е известен британски търговец на дребно, който не само завладя сърцата в Обединеното кралство, но също така направи значителни крачки в световен мащаб. Едно такова място, където M&S остави своя отпечатък, е британската отвъдморска територия Гибралтар.

Маркс и Спенсър Гибралтар

Маркс и Спенсър: Кратка история

Началото на Маркс и Спенсър

Marks and Spencer, известна като M&S, произхожда от партньорство между Майкъл Маркс и Томас Спенсър през 1884 г. в Лийдс, Обединеното кралство. Марката започва със скромно начало, продавайки продукти от пазарен щанд, преди да се разрасне в огромна империя.

Разширяване и растеж

С течение на годините M&S се разви от единичен пазарен щанд до множество магазини в Обединеното кралство и в крайна сметка в целия свят. Днес той е известен със своите качествени дрехи, домашни продукти и изключителни хранителни продукти.

Маркс и Спенсър в Гибралтар

Откриване на Gibraltar Store

Откриването на Marks and Spencer в Гибралтар беше важно събитие. Той донесе познатото британско изживяване на търговията на дребно на високи улици на местните жители и хилядите туристи, които посещават тази средиземноморска дестинация всяка година.

Предлагани продукти и услуги

Облекло и дом

Similar Posts