Пазаруване в Блекпул… Вашето пълно ръководство 2023 г

Местното пазаруване в Блекпул е най-добре в много големи пазари на града, дизайнерски аутлет магазини, пешеходни улици и по крайбрежието. Малки бутици, както и някои по-големи национални вериги, продават всичко – от ретро и модерни дрехи до антики, колекционерски предмети и порцелан от Едуард. Пазаруването в Блекпул е добре известно с богатия си избор от магазини.

Блекпул е кипящ от дейности и магазините му продават всичко – от сувенири до ретро кафе през луксозни рокли до плажно облекло до вкусни морски деликатеси. Посетете тези най-добри търговци на дребно в Блекпул, за да усетите културата на града и какво да купите, докато сте там.

Пазаруване в Блекпул

Топ 10 на най-добрите места за пазаруване в Блекпул

Пазар Флийтууд

Fleetwood Market е страхотно място за посещение в Блекпул, ако търсите добра цена за бижута, часовници, украшения и други домашни неща. Fleetwood Market, с приблизително 250 сергии, разположени в голяма викторианска сграда, е един от най-големите закрити пазари в Северозапада. Когато времето позволява, има и редица външни сергии, които продават всичко – от храна до дрехи.

Пътуването от центъра на Блекпул до Fleetwood Market отнема около 30 минути, а на улицата има много места за паркиране. За да пътувате наоколо като местен жител, качете се на трамвая при Starr Gate. Билетите струват едва повече от £2, но пътуването може да отнеме до 50 минути.

Работно време:  четвъртък – събота от 9:00 до 16:30 ч. и вторник от 9:00 до 16:30 ч. (затворен в неделя, понеделник и сряда)

Търговски център Houndshill

Търговският център Houndshill е дом на някои от най-популярните търговци на дребно в Блекпул, включително Debenhams, Next, Primark и New Look, и може да се похвали с най-добрата селекция от дрехи и аксесоари в града. Молът разполага с 65 или повече магазина, разположени на четирите му нива. Фирми за бързо хранене като Greggs и Burger King са на разположение и са готови да ви обслужат, когато краката ви се поддадат и имате нужда от лека закуска късно вечерта.

Има паркинг в многоетажния гараж в съседство с комплекса, а няколко търговци на дребно предлагат ваучери за паркиране като благодарност за пазаруването там. Всички автобусни линии 42, 61 и 7 спират на автобусна спирка Talbot Road.

Работно време:  понеделник – събота от 9:00 до 17:30 часа, неделя от 10:30 до 16:00 часа

Waterloo Road

Ще пътувате покрай различни необичайни бутици по маршрута си до Южната крайбрежна алея на Waterloo Road в Блекпул. Купувачите в региона могат да намерят тук единствени по рода си продукти като готически подаръци, ретро мебели и колекционерски предмети. Бонбоните Blackpool Rock, любим деликатес от твърда захар на плажа, се предлагат в различни фирми в региона.

Similar Posts