British trains
|

Влакове в Обединеното кралство .. Вашето пълно ръководство

Влаковете в Обединеното кралство обикновено са най-лесният и бърз начин за придвижване из Англия, Шотландия и Уелс.

Пътуването с влак в Обединеното кралство е много удобен и неочаквано лесен начин за пътуване в рамките на Обединеното кралство, а освен това е и доста удобен.

Влакове в Обединеното кралство

Относно влаковете в Обединеното кралство

Железопътният транспорт е част от Обединеното кралство от толкова дълго време, че мрежата се е превърнала в широко призната и цялостна система.

Повечето големи градове в Англия имат директни транспортни връзки с Лондон и няколко други градове, включително по-малки.

Повечето малки села имат жп гара наблизо. Възможно е обаче да няма често влакови услуги или може да е необходимо дълго пътуване, за да се стигне до тези места.

Можете да закупите билети онлайн. Ако посещавате Обединеното кралство от друга държава и ще предприемете повече от две или три пътувания с влак, препоръчително е да закупите  билети за BritRail предварително. Тези билети; Предлага отстъпки, безплатно пътуване през определени периоди и допълнителни предимства.

Класове за влак във Великобритания

Повечето услуги се предоставят на ниво първокурсник или второкурсник. Тъй като е малка страна, в Обединеното кралство няма много нощни пътувания с влак.

Доплащането за първокласно обслужване ще ви осигури някои предимства като включена закуска или първокласен салон на избрани спирки, където можете да се мотаете между влаковете. Във всеки случай трябва да разгледате разликата между авансовите цени и цената на билета за влак.

Видове билети за влак в Обединеното кралство

В Обединеното кралство има много различни видове билети за влак, но най-важните са следните:

Предварително закупени билети за влак

Всички сме наясно с разходите, свързани с пътуването. Можете да намерите отлични сделки, като закупите билети за влак за дълги разстояния предварително. Хората, които планират да закупят билети за влак предварително, обикновено следват тази практика. Обикновено единични билети, както стандартни, така и първокласни, са налични за закупуване приблизително един месец преди планираното заминаване.

Все пак трябва да се отбележи, че закупените билети за влак не могат да бъдат променяни и възстановени. Обикновено, когато купувате билети предварително, вие сте задължени да използвате влаковете и да пътувате на определени дати, избрани при покупката.

Има различен начин да спестите пари:  като използвате вашата Railcard  . Ако сте студент, пенсионер, дете или инвалид и имате железопътна карта, знаете, че ще платите значително по-ниски цени за билети за влак до много страхотни дестинации.

Билетите за влак са валидни по всяко време (по всяко време)

Similar Posts