Най-добрите 4 круиза от Саутхемптън през 2023 г. 🚢

Отплавайте на едно приключение, което се случва веднъж в живота! Най-добрите 4 круиза от Саутхемптън, включително средиземноморски чудеса, скандинавска красота и трансатлантическо величие. Направете своята резервация за вашето приключение днес!

Спомняте ли си тръпката, която сте изпитали като дете, качвайки се на лодка и тръгвайки от пристана, оставяйки света зад гърба си? Това е целта на круизното пътуване. Това е приключение, пътуване в неизвестното, възхитителен танц в открито море. 🌊

Най-добрите 4 круиза от Саутхемптън 2023 г

P&O круизи

Круизните ентусиасти трябва да обмислят да плават с P&O Cruises през 2023 г. P&O Cruises е британско-американска круизна компания, която работи като дъщерно дружество на Carnival Corporation & plc, втората по големина круизна компания в света. Тази опитна круизна линия е добре известна с отличното си обслужване, възхитителни възможности за хранене и широка гама от възможности за забавление. Техните елегантни, но комфортни кораби са мечта на летовника.

P&O Cruises от Саутхемптън

P&O Cruises от Саутхемптън

P&O Cruises  тръгват от удобното местоположение на Саутхемптън, Англия. Известен като център на круизна дейност, този град предлага много маршрути за разнообразни пътувания. Независимо дали сте в настроение за спокойно пътуване до Средиземно море или за приключенско пътуване до Арктическия кръг, линията P&O Cruise има опции, за да задоволи всичките ви желания за круиз.

Ето бърз поглед към техните най-популярни маршрути от Саутхемптън:

  • 14 нощувки Норвежки фиорди и Нордкап
  • 7 нощувки Испания и Франция
  • 14 нощувки Средиземно море

Дестинации за круизи на P&O през 2023 г

P&O Cruises  обслужва някои от най-горещите дестинации през 2023 г. От слънчевите брегове на Гърция до оживените градски улици на Лисабон, със сигурност има дестинация, която да събуди желанието на всеки пътешественик.

Те предлагат множество места за своите гости, включително:

Cunard Line

Известен със своите първокласни предложения и вечна морска традиция,  Cunard Line  продължава да бъде един от най-добрите доставчици на круизни услуги от Саутхемптън.

Cunard Line Саутхемптън Круизи

Similar Posts