Топ 7 на най-добрата английска закуска в Лондон за 2023 г

Какъв по-добър начин да хапнете традиционна английска закуска в слънчевата неделна сутрин след натоварена и изморителна работна седмица. Но търсенето на добър ресторант на разумна цена може да отнеме много време.

И така, подготвихме за вас списък с най-добрите ресторанти за английска закуска в Лондон

Английска закуска в Лондон

Топ 7 на най-добрата английска закуска в Лондон

1.  Ресторант Попинз

Poppins’ е един от най-популярните семейни ресторанти в Обединеното кралство. Разполага с 37 оживени ресторанта в центъра на града, които се простират от Worcester до Bexhill on Sea.
Въпреки че „Мери Попинз“ вече е добре известно име, всеки от ресторантите е собственост и се управлява от различен човек. Основната им цел е да предложат добра храна, чисти съоръжения, удобни стаи и добро обслужване на справедлива цена.
Това е голяма причина, поради която „Мери Попинз” е толкова популярна в цялата страна.

2.  Набитият чайник

The Chunky Teapot е малко кафене, управлявано от семейство в Сидкъп, Кент. Намира се на Station Road. В допълнение към любимите ви напитки, те предлагат разнообразие от готови опции за закуска, леки обяди, препечени панини и печени сладкиши. те се гордеят с продажбата на висококачествени стоки, които идват от района.

Цялата им храна се приготвя прясна, когато я поръчате. Обслужването на клиенти е важно за нас в Chunky Teapot. Без значение дали просто искате чаша бързо кафе или искате да останете за техния ретро следобеден чай, ще намерите топла и приятелска атмосфера.

3.  Ресторант Орпингтън

Orpington е независимо, печелило награди кафене, ресторант и магазин за грамофонни плочи, който е отворен седем дни в седмицата за закуска, късна закуска, обяд, кафе и записи. те сервират вечеря в четвъртък и петък вечер.

Similar Posts