Heathrow Airport
|

Aeroportul Heathrow … Un ghid de călătorie complet în interiorul aeroportului 2023

Londra Heathrow este unul dintre cele mai aglomerate și mai aglomerate aeroporturi internaționale din Marea Britanie.

Cele patru terminale ale aeroportului deservesc peste 180 de destinații din 90 de țări. Această resursă vitală a fost creată cu grijă pentru a vă ajuta să vă bucurați de călătorie fără griji, indiferent dacă vă aflați pe un zbor de sosire, de plecare sau de tranzit.

Aeroportul Heathrow

Zboruri de transfer între Heathro

Cu atât de multe zboruri spre Heathrow, acesta este, fără îndoială, un centru de călătorie global. Nu este surprinzător faptul că milioane de călători îl vizitează anual, prin transferuri între avioane.

Deoarece Aeroportul Heathrow este mare și aglomerat, este esențial să știți numărul stației aeriene de unde veți pleca și numărul stației aeriene de unde veți sosi. Biroul companiei aeriene în care călătoriți vă poate ajuta în această privință. Preluarea bagajelor Vă rugăm să treceți prin controlul pașapoartelor, prin zona de recuperare a bagajelor și prin vamă înainte de a vă îndrepta spre stația de înregistrare a bagajelor pentru a prinde aeronava care pleacă.

Terminalele 2 și 3 sunt relativ aproape una de cealaltă, dacă trebuie să schimbați terminalul la aeroport. De asemenea, este posibil să se călătorească gratuit prin liniile de transmisie internă furnizate către stațiile aeriene 4 și 5. Înregistrarea bagajelor pentru transportul la destinația finală Vă rugăm să continuați făcând clic pe bannerul Fly Connections. Dacă aveți nevoie să schimbați terminalul la aeroport, există autobuze de transfer gratuite disponibile chiar în interiorul zonei de pasageri. Vi se va cere să vă prezentați pașaportul atunci când treceți prin biroul de control al pașapoartelor.

Sosirea la Aeroportul Heathrow

Bine ați venit la Londra!

La ieșirea din aeronavă, vă rugăm să urmați sosirea și să treceți prin controlul pașapoartelor, recuperarea bagajelor și vamă.

Traficul durează de obicei aproximativ 40 de minute, dar poate dura mai mult în perioadele aglomerate.

Biroul de inspecție a pașapoartelor

Există două rânduri pentru inspecția pașapoartelor: un rând pentru cetățenii din afara UE și un rând pentru cetățenii din afara UE.
Vă rugăm să vă pregătiți pașaportul și alte documente în această etapă.

Recuperarea bagajelor

Similar Posts