ALDO-UK

ALDO България .. Всичко, което трябва да знаете 2023

Всичко, което трябва да знаете за ALDO UK, как да купувате онлайн, най-добрите разпродажби и отстъпки, как да купувате онлайн и още!

ALDO UK Group е канадска мултинационална фирма, известна с търговската марка ALDO, която притежава и управлява световна верига магазини за обувки и аксесоари.

Aldo Великобритания

За ALDO uk

През 1972 г. компанията е основана от Алдо Бенсадун в Монреал, Квебек, където е и нейното седалище.

Междувременно компанията се превърна в глобално предприятие с около 3000 магазина в 100 различни държави под търговските марки ALDO, Call It Spring/Spring и GLOBO.

ALDO е търговецът на дребно в целия свят за достъпни, модерни модни аксесоари и обувки. ALDO е лайфстайл марката за тези, които се издигат в света. Той е оптимистичен, искрен и изпълнен с индивидуалност.

ALDO е специализирана в производството на модни обувки, кожени изделия и аксесоари от най-висок клас. Марката обръща голямо внимание на фината изработка и детайлите.

ALDO се ангажира да ви предоставя първокласни продукти и модерни тенденции на разумна цена, сезон след сезон. Освен това отдаденият екип от купувачи и стилисти на ALDO пътува редовно в чужбина, за да ви държи в крак с модата.

ALDO ще представи най-новите тенденции в обувките на краката ви преди всички останали, независимо дали те дебютират в Лондон, Милано, Париж, Ню Йорк или Токио.

Как да намерим магазин на ALDO в България?

Calzedonia е лесно достъпна в Обединеното кралство, тъй като компанията има около 13 официални магазина в различни градове, където можете да намерите техния продукт.

1 – Търговски център Atria Watford

Магазин 6024

Watford, Англия WD17 2UB, Обединено кралство

2 – Търговски център The Chimes

185-186 High Street

Uxbridge, Англия UB8 1BB, Обединено кралство

3 – Търговски център Brent Cross

Принц Чарлз Драйв, модул F05

Hendon, Англия NW4 3FP, Обединено кралство

4- Търговски център Westfield London

2074 Ariel Way, Shepherd’s Bush

Лондон, Англия W12 7GF, Великобритания

Similar Posts