|

Beste 10 hotels in Londen … Uw volledige gids 2023

Heb je momenteel moeite om het juiste hotel in Londen te vinden? Bent u een toerist en plant u een kort bezoek aan Londen?

Dan is dit artikel over de beste 10 hotels in Londen het juiste antwoord voor jou, waar we al de beste hotels uit Londen hebben vermeld die je kunt proberen!

Beste 10 hotels in Londen

Over de beste 10 hotels in Londen

Londen is een zeer grote stad die bijna iedereen kent. Het bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk en kan ook worden beschouwd als het hart van het Europese continent. Als hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk heeft Londen ongetwijfeld veel toeristen of mensen die elke dag komen en gaan. Deze plaats is erg druk met mensen en er gebeurt veel in deze prachtige stad.

Als u een toerist bent die momenteel van plan is om alleen, met uw partner of met uw gezin een bezoek aan Londen te brengen, is een verblijf van één dag zeker niet voldoende om de schoonheid van de stad te ontdekken en moet u een hotel boeken om te blijven voor de komende paar dagen.

In dit artikel hebben we de 10 beste hotels in Londen op een rijtje gezet die je kunt kiezen als plek om te verblijven. U kunt dit hotel rechtstreeks boeken door naar de reserveringstafel te gaan of ze te boeken via verschillende online hotelboekingsapplicaties of websites. We zullen ze scheiden in twee delen, de luxe hotels en de gewone hotels.

Scroll naar beneden om ze te lezen!

Beste 10 hotels in Londen: luxe hotels

Luxe hotels zijn het beste voor u die Londen bezoekt met een groot budget, omdat de kosten om in een van deze hotels te verblijven duur zijn. Maar de hotels zijn erg geschikt voor u als u Londen bezoekt voor zakelijke doeleinden. Daar zijn ze;

1. Shangri-La De Scherf

Shangri-la hotel staat hier zeker vermeld als de top 10 hotels in Londen. Wie kent dit hotel niet? Het is verspreid over vele wereldlanden, waarvan er één in Londen te vinden is. Shangri-La Hotel is een absoluut vijfsterrenhotel dat u maximaal comfort biedt tijdens uw verblijf.

Ze hebben verschillende soorten kamers, suites en onderling verbonden kamers die u kunt huren en de prijs varieert afhankelijk van welke kamer u verkiest. Ze hebben ook een restaurant en drie bars en lounges die Brits eten met Aziatische subtiliteit bieden. Daarnaast hebben ze ook een infinity sky pool, galerij, vergaderzalen en vele andere belangrijke faciliteiten.

En als u zich afvraagt ​​wat de prijs is, kan de prijs veranderen, afhankelijk van de kamer die u zoekt en de datum waarop u gaat verblijven, maar meestal kost het u vanaf £ 700 per nacht voor 1 volwassene.

Beste 10 hotels in Londen

2. Sheraton Grand Londen

Sheraton is ook een van de grootste hotelketens ter wereld, waar het zoveel hotels heeft die verspreid zijn over strategische steden in de wereld en een daarvan is Sheraton Grand London, dat op 0,6 km van Buckingham Palace ligt, een zeer strategisch gebied voor een hotel om te zijn!

Dit hotel heeft vele soorten kamers en suites om aan te passen aan hun klanten. Het heeft ook twee restaurants, eerst een Italiaans restaurant en het andere is The Palm Court Restaurant, die allebei een open ontbijtbuffet aanbieden dat £ 27 kost.

En als u meteen een kamer wilt boeken, begint de prijs in dit hotel voor één volwassene en één nacht vanaf £ 598

Similar Posts