Bijuterii online UK .. Ghidul tău complet 2023

Bijuteriile sunt unul dintre puținele lucruri care pot trece dincolo de timp și de modă. Fă-ți o favoare și descoperă vânzătorii de bijuterii online din Marea Britanie. Descoperiți colecțiile pline de farmec de cercei, coliere, brățări și chiar inele.

Indiferent dacă vă place argintul sau aurul, perlele sau diamantele, o bijuterie bună poate fi o declarație de sine stătătoare sau poate ridica nivelul celei mai bune ținute.

bijuterii online UK

Cele mai bune 6 bijuterii online UK

Missoma

Eticheta de inovație Missoma este unul dintre locurile noastre preferate de vânzare de bijuterii online din Marea Britanie. Specialiștii în bijuterii demi-fine oferă piese care sunt atât delicate, cât și de inspirație vintage, și puteți fi siguri că le veți prețui.

Puteți descoperi lanțuri groase, seturi de stratificare, pandantive personalizabile, seturi de urechi, inele statement și multe altele în acest magazin. Este renumit pentru că are unele dintre cele mai dezirabile modele. Firma are, de asemenea, un parteneriat permanent cu bloggerul Lucy Williams, care prezintă coliere de monede, coliere de gât și cercei retro. Această colaborare a fost extrem de reușită.

Blue Nile

Cititorii noștri știu deja cât de mult apreciem Blue Nile. Blue Nile este cel mai bun loc pentru a cumpăra bijuterii online în Marea Britanie, dacă vă place o gamă largă de stiluri. Așadar, site-ul Blue Nile are, de asemenea, unele dintre cele mai cunoscute branduri și bijuterii de modă. Căutați inele de logodnă perfecte online UK pe un buget? Acesta este locul tău.

De asemenea, bijuteriile Blue Nile Canada au o selecție excelentă de bijuterii ieftine, cum ar fi coliere și brățări, dar și de piese mai scumpe, care pot costa mii de dolari. Acesta oferă inele cu diamante uimitoare online uk. Blue Nile vinde articole de înaltă calitate la prețuri care nu sunt prea mari.

Comparați unele dintre produsele lor cu cele ale unora dintre cei mai cunoscuți comercianți cu amănuntul. De exemplu, uimitorul de la Blue Nile a fost cu aproape 60% mai ieftin decât cel mai bun pe care îl avea de oferit Zale’s, dar a fost la fel de bun. Este cel mai bun magazin online de diamante din Marea Britanie.

Astrid & Miyu

Dacă îți place să porți multe bijuterii deodată și ai un look vesel și modern, îți va plăcea să faci cumpărături la Astrid & Miyu, un brand britanic tânăr și amuzant pe care celebritățile și bloggerii de modă îl adoră.

Acesta nu este locul unde să cumpărați piese unicat, ci să le combinați și să le asortați. Brandul este renumit pentru colecțiile sale de stratificare, în care se poartă numeroase piese în același timp.

Estetica modernă a stivuirii este una pe care o veți aprecia și există o mulțime de piese de diferite dimensiuni și forme la care vă puteți uita. Există sute de inele, coliere, cercei și brățări care se potrivesc sau nu. Partea cea mai bună este că bijuteriile sunt foarte ieftine. Prețurile încep de la mai puțin de 20 de lire sterline.

Similar Posts