Cheap-Furniture-UK

Cele mai bune 11 magazine de mobilă ieftine din Marea Britanie 2023

Ți se pare atrăgătoare ideea de a găsi cea mai bună mobilă ieftină UK? Atunci veți găsi cu adevărat benefic acest articol. Poate fi dificil să amenajați o locuință nouă cu un buget restrâns, fie că vă instalați în primul apartament, fie că vă faceți upgrade la o proprietate mai mare sau vă reduceți dimensiunile după pensionare. Este nevoie de câteva cumpărături inteligente pentru a obține mobilă la prețuri accesibile care să arate și să se simtă de înaltă calitate.

Indiferent dacă stilul tău este mai degrabă modern sau retro, vei găsi un magazin care să se potrivească preferințelor tale, plus multe altele care vând o mare varietate de produse. Indiferent de limita de cheltuieli sau de lista de dorințe, noi vă susținem. Fără a mai pierde timpul, vă prezentăm o selecție curatorială a celor mai buni comercianți cu amănuntul de mobilier ieftin din Marea Britanie care operează în prezent.

Top 7 Magazine de mobilă ieftine din Marea Britanie

Pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani, dar în același timp să vă mobilați casa cu stil, iată o listă cu 7 dintre cele mai bune site-uri pentru a cumpăra mobilă la prețuri accesibile.

  1. Made.com

Când Chloe Mackintosh a debutat cu Made în 2010, a fost întâmpinată cu un sentiment de revoluție discretă. Made, un comerciant cu amănuntul exclusiv online, a făcut reclamă la mobilier de design la prețuri mici de fabrică. Nu prea mai este ceva inedit, dar Made este încă în frunte cu mobilierul său elegant din lemn și costurile accesibile.

Dacă sunteți în căutarea unor noi piese de mobilier, nu trebuie să treceți cu vederea MADE. Puteți obține dulapuri independente, covoare ieftine și abajururi pentru pandantive din papier mache, printre altele, care par mult mai scumpe decât sunt în realitate. Cel mai mare pentru piesele mari de mobilier, cum ar fi faimoasa lor canapea extensibilă Haru.

  1. Maisons du Monde

De la înființarea sa în 1996, acest producător francez de mobilier a devenit din ce în ce mai puternic. Deși este bine cunoscut în Regatul Unit datorită site-ului său web elegant și ușor de utilizat, are o serie de locații fizice în Europa.

Site-ul oferă o mare varietate de opțiuni în multe sfere estetice diferite, de la piese de inspirație boemă din întreaga lume la mobilier modern de la mijlocul secolului al XIX-lea și antichități franceze clasice. Colecțiile sezoniere includ colecții pentru casă, grădină, copii și chiar animale de companie.

  1. John Lewis & Partners

Acest vânzător online de mobilă oferă una dintre cele mai largi și mai variate selecții de pe strada mare, cu articole la modă disponibile pentru toate categoriile de preț. Colecția ANYDAY de la John Lewis, care oferă produse la modă și foarte la modă la prețuri surprinzător de accesibile, este una dintre preferatele noastre.

  1. Pat SOS

Similar Posts