Cele mai ieftine locuri pentru a trăi în Marea Britanie .. Ghidul tău complet 2023

Marea Britanie este un loc minunat pentru multe lucruri. Are universități și locuri istorice deosebite. Dacă sunteți în vizită pentru o perioadă lungă de timp sau dacă sunteți doar un cetățean care caută cel mai ieftin loc de locuit în Marea Britanie, acest articol este pentru dumneavoastră!

Marea Britanie este o țară în care este scump să trăiești. Costul vieții este ridicat, iar salariile sunt mici. De aceea, mulți oameni caută locuri de locuit mai ieftine în Marea Britanie.

cele mai ieftine locuri pentru a trăi în Marea Britanie

Cele mai bune locuri mai ieftine pentru a trăi în Marea Britanie

Am realizat o listă cu cele mai accesibile locuri de locuit din Marea Britanie.

Comitatul Durham

Durham, în Anglia, este un loc foarte apreciat și unul dintre cele mai accesibile locuri de locuit din Anglia. Este, de asemenea, unul dintre cele mai ieftine orașe din Marea Britanie pentru a cumpăra o casă. Pentru studenți, Durham este cel mai accesibil oraș din Anglia. În Durham există multe universități și facultăți de drept de renume.

Aici, este accesibil să trăiești, să mănânci și să te distrezi. Un apartament de 1BHK (1 dormitor, un hol și o bucătărie) costă de obicei 360 de lire sterline în afara orașului și 650 de lire sterline în interiorul acestuia. Costul mediu lunar pentru utilități este de 235 de lire sterline. Costul abonamentului lunar de călătorie este de 55 de lire sterline.

Belfast

Belfast este o locație cu prețuri rezonabile pentru studenți. Aproape 400 de lire sterline pentru un apartament de 1 BHK în centrul orașului și 280 de lire sterline în afara acestuia. Există mai multe magazine alimentare low-cost, centre de chirurgie cu laser, restaurante Buba, etc.

Întregul oraș este conectat prin servicii de autobuz și de metrou. Aeroportul din Belfast oferă o mare varietate de servicii de închiriere de automobile. Un abonament lunar de călătorie costă 58 de lire sterline și este disponibil la un preț de 6,50 lire sterline pentru o zi întreagă.

Leicester

Leicester este unul dintre cele mai accesibile locuri de locuit din Marea Britanie. Un apartament de 1BHK costă de obicei 535 de lire sterline în afara orașului și 730 de lire sterline în interiorul acestuia. Utilitățile costă, în medie, aproximativ 112 lire sterline pe lună. Studenții din alte țări pot obține o reședință pentru 83 de lire sterline pe săptămână.

Opțiunile de transport în acest oraș sunt accesibile. Prețul unui abonament pentru studenți este de 29 de lire sterline. Costurile pentru divertisment și mese sunt foarte rezonabile. Deoarece Leicester se numără printre cele mai sigure locuri de reședință din Marea Britanie, se află în fruntea listei “Cele mai frumoase și mai ieftine locuri de locuit din Marea Britanie”.

Similar Posts