ExCeL London … Een uitgebreide gids 2023

Welkom bij de ExCeL London-ervaring! Als een van de belangrijkste locaties voor tentoonstellingen en evenementen in het Verenigd Koninkrijk heeft ExCeL London veel te bieden. Deze uitgebreide gids dient als uw kaart voor het navigeren en verkennen van alles wat deze iconische locatie in petto heeft.

Van de rijke geschiedenis tot hoe er te komen, en zelfs een paar toptips voor mensen die voor het eerst op bezoek zijn – we hebben het voor je. Dus, gordel om en ga met ons mee op deze spannende reis door ExCeL London.

ExCeL Londen

ExCeL London: Elegantie en efficiëntie combineren

ExCeL London, een afkorting van Exhibition Centre London, is een internationaal expositie- en congrescentrum in het hart van Londen. Het werd opgericht in 2000 en is gelegen in het Royal Victoria Dock en maakt deel uit van een groot regeneratieproject gericht op de ontwikkeling van Oost-Londen.

De indrukwekkende locatie beslaat meer dan 100.000 vierkante meter aan flexibele evenementenruimte en is geschikt voor verschillende industrieën, waar het hele jaar door tentoonstellingen, conferenties en evenementen worden gehouden.

De rijke geschiedenis van ExCeL London

Hoewel ExCeL London relatief jong is, heeft het al een behoorlijk boeiende geschiedenis opgebouwd. Laten we de belangrijkste mijlpalen in de ontwikkeling van deze grootse locatie eens nader bekijken:

  • 2000: ExCeL London wordt officieel geopend voor het publiek als een ultramoderne evenementenruimte.
  • 2008: De locatie ondergaat een grote uitbreiding, waardoor het een van Europa’s grootste expositiecentra wordt.
  • 2012: ExCeL London haalt internationale krantenkoppen als gastheer van verschillende sportevenementen tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Londen.
  • 2016: ExCeL London viert zijn 1000e evenement, waarmee het zijn reputatie als topbestemming voor evenementen bevestigt.

Een gevarieerd scala aan evenementen bij ExCeL London

Gezien de veelzijdige faciliteiten en capaciteit, organiseert ExCeL London een breed scala aan evenementen, van internationale beurzen en brancheconferenties tot culturele bijeenkomsten en sportevenementen. Enkele voorbeelden van populaire evenementen die in ExCeL London worden gehouden, zijn:

  1. London Boat Show: een prestigieus jaarlijks evenement met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van varen en maritieme technologie.
  2. World Travel Market London: Een van de belangrijkste wereldwijde evenementen in de reisindustrie, met netwerk- en leermogelijkheden voor professionals.
  3. BETT: ‘s Werelds toonaangevende evenement op het gebied van onderwijstechnologie, gericht op het transformeren van het onderwijs door middel van innovatieve oplossingen.
  1. Grand Designs Live: dit evenement is gebaseerd op de populaire televisieshow en biedt inspiratie en advies over woningontwerp, renovaties en bouwprojecten.
  2. MCM London Comic Con: een opwindende popcultuurconventie die fans van strips, sci-fi, anime en meer samenbrengt.

Similar Posts