Przejdź do treści

Polityka prywatności

Grupa Pidya prowadzi serwis internetowy Britishpidya.com, w ramach którego świadczone są USŁUGI.

Ta strona służy do informowania odwiedzających stronę internetową o naszych zasadach dotyczących gromadzenia, wykorzystywania i ujawniania Danych Osobowych, jeśli ktoś zdecydował się skorzystać z naszej Usługi, strony internetowej Britishpidya.

Jeśli zdecydujesz się skorzystać z naszych usług, to zgadzasz się na gromadzenie i wykorzystanie informacji w związku z niniejszą polityką. Dane osobowe, które gromadzimy, są wykorzystywane do świadczenia i ulepszania Usługi. Nie będziemy wykorzystywać ani udostępniać informacji o użytkowniku nikomu z wyjątkiem przypadków opisanych w niniejszej Polityce prywatności.

Terminy użyte w niniejszej Polityce Prywatności mają takie samo znaczenie jak w naszym Regulaminie, który jest dostępny na stronie Britishpidya.com, chyba że w niniejszej Polityce Prywatności zdefiniowano je inaczej. Nasza Polityka Prywatności została stworzona przy pomocy Szablonu Polityki Prywatności oraz Generatora Zastrzeżeń.

Gromadzenie i wykorzystywanie informacji

W celu zapewnienia lepszych wrażeń podczas korzystania z naszego Serwisu możemy wymagać od Państwa podania nam pewnych danych osobowych, w tym między innymi imienia i nazwiska, numeru telefonu i adresu pocztowego. Informacje, które zbieramy, będą wykorzystane do kontaktu lub identyfikacji użytkownika.

Dane dziennika

Chcemy Cię poinformować, że za każdym razem, gdy odwiedzasz nasz Serwis, zbieramy informacje wysyłane do nas przez Twoją przeglądarkę, które nazywamy Danymi dziennika. Dane dziennika mogą zawierać takie informacje, jak adres protokołu internetowego („IP”) komputera użytkownika, wersja przeglądarki, odwiedzane strony naszego Serwisu, godzina i data odwiedzin, czas spędzony na tych stronach oraz inne statystyki.

Cookies

Cookies to pliki zawierające niewielką ilość danych, które są powszechnie używane jako anonimowy, unikalny identyfikator. Są one przesyłane do Państwa przeglądarki z odwiedzanej przez Państwa strony internetowej i zapisywane na twardym dysku Państwa komputera.

Nasza strona używa tych „cookies” do zbierania informacji i ulepszania naszego serwisu. Użytkownik ma możliwość zaakceptowania lub odrzucenia tych plików cookie i wie, kiedy są one wysyłane do komputera. Jeśli zdecydujesz się odrzucić nasze pliki cookie, możesz nie być w stanie korzystać z niektórych części naszego Serwisu.

Aby uzyskać więcej informacji na temat plików cookie, proszę przeczytać „Czym są pliki cookie”.

Usługodawcy

Możemy zatrudniać firmy i osoby trzecie z następujących powodów:

  • Aby ułatwić korzystanie z naszych usług;
  • W celu świadczenia Usług w naszym imieniu;
  • w celu świadczenia usług związanych z Usługą; lub
  • Aby pomóc nam w analizie sposobu korzystania z naszego Serwisu.

Chcemy poinformować użytkowników naszego Serwisu, że te osoby trzecie mają dostęp do Państwa Danych Osobowych. Powodem tego jest wykonywanie powierzonych im zadań w naszym imieniu. Są one jednak zobowiązane do nieujawniania ani niewykorzystywania tych informacji w żadnym innym celu.

Bezpieczeństwo

Cenimy Państwa zaufanie w przekazywaniu nam Państwa Danych Osobowych, dlatego też staramy się stosować komercyjnie akceptowalne środki ich ochrony. Pamiętaj jednak, że żadna metoda transmisji przez Internet, ani żadna metoda elektronicznego przechowywania danych nie jest w 100% bezpieczna i niezawodna, a my nie możemy zagwarantować jej całkowitego bezpieczeństwa.

Linki do innych stron

Nasz Serwis może zawierać linki do innych stron. Jeśli klikniesz na link strony trzeciej, zostaniesz przekierowany na tę stronę. Należy pamiętać, że te zewnętrzne strony nie są przez nas obsługiwane. Dlatego zalecamy zapoznanie się z polityką prywatności tych stron. Nie mamy kontroli i nie ponosimy odpowiedzialności za treść, politykę prywatności lub praktyki stosowane przez strony trzecie lub usługi.

Prywatność dzieci

Nasze Usługi nie są skierowane do osób poniżej 13 roku życia. Nie zbieramy świadomie danych osobowych od dzieci poniżej 13 roku życia. W przypadku odkrycia, że dziecko poniżej 13 roku życia przekazało nam dane osobowe, natychmiast usuwamy je z naszych serwerów. Jeśli jesteś rodzicem lub opiekunem i wiesz, że Twoje dziecko przekazało nam swoje dane osobowe, skontaktuj się z nami, abyśmy mogli podjąć odpowiednie działania.

Zmiany w niniejszej Polityce Prywatności

Możemy od czasu do czasu aktualizować naszą Politykę Prywatności. Dlatego zalecamy okresowe sprawdzanie tej strony pod kątem ewentualnych zmian. Powiadomimy Cię o wszelkich zmianach, publikując nową Politykę Prywatności na tej stronie. Zmiany te obowiązują natychmiast po ich zamieszczeniu na tej stronie.

Kalifornijska ustawa o ochronie prywatności konsumentów („CCPA”)

Zgodnie z ustawą CCPA mieszkańcy Kalifornii mają prawo zadeklarować swoje preferencje dotyczące sprzedaży danych do celów reklamowych i marketingowych. Jeśli chcesz zmienić swoje preferencje, kliknij ten link, aby uruchomić nasz portal preferencji:

Skontaktuj się z nami

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub sugestie dotyczące naszej Polityki Prywatności, skontaktuj się z nami pod adresem [email protected]