Madame Tussauds London ..Uw volledige gids 2023

Ben je op zoek naar een unieke ervaring in Londen? Dan is Madame Tussauds London de perfecte plek om te bezoeken! Van beroemde filmsterren tot historische figuren, verken het interactieve wassenbeeldenmuseum en kom oog in oog te staan ​​met enkele van je favoriete beroemdheden. 

Deze blogpost geeft je alle informatie die je nodig hebt om een ​​onvergetelijk bezoek te plannen.

Madame Tussauds London

Inleiding tot Madame Tussauds

Madame Tussauds is een wereldberoemde wassenbeeldenattractie in Londen. Sinds Madame Tussaud het in 1835 opende, is het museum uitgegroeid tot een van de meest populaire plaatsen om te bezoeken in de stad.

Bij Madame Tussauds kunnen mensen wassenbeelden van beroemde mensen bekijken en historische figuren die net echt lijken. Ook kunnen ze deelnemen aan interactieve ervaringen en tentoonstellingen bekijken.

Of je nu een selfie wilt maken met je favoriete beroemdheid of meer wilt leren over de geschiedenis, Madame Tussauds biedt voor elk wat wils. Met zijn iconische entree, vriendelijk personeel en unieke attracties, zal Madame Tussauds uw bezoek aan Londen zeker onvergetelijk maken.

Geschiedenis van Madame Tussauds

Madame Tussauds is een van ‘s werelds oudste en beroemdste wassenbeeldenmuseum. Het museum werd in 1835 opgericht door Marie Tussaud, die vroeger hofkunstenaar was. Het heeft een lange en interessante geschiedenis.

Marie begon haar carrière als kunstenaar en maakte dodenmaskers van geëxecuteerde Franse revolutionairen, maar het was haar talent voor het creëren van levensechte wassenbeelden die haar beroemd maakte. Madame Tussauds heeft een enorme collectie wassenbeelden van over de hele wereld, waaronder figuren van beroemde mensen, historische figuren en andere bekende personen.

Bezoekers kunnen meer te weten komen over de verbazingwekkende geschiedenis van het museum en ontdekken hoe enkele van de beroemdste stukken tot stand zijn gekomen. Met attracties voor alle leeftijden is Madame Tussauds een geweldige manier om op een leuke en interactieve manier over geschiedenis te leren.

Beroemde wascijfers bij Madame Tussauds

Bij Madame Tussauds London kunnen mensen een unieke, onvergetelijke ervaring hebben met enkele van de beroemdste en meest geliefde mensen ter wereld.

Met meer dan 150 levensechte wassenbeelden kunnen bezoekers hun favoriete beroemdheden, royalty’s en sportsterren persoonlijk ontmoeten. Madame Tussauds London heeft wassenbeelden van een breed scala aan mensen, van muzieksterren tot filmsterren tot superhelden.

Of je nu een fan bent van de koninklijke familie of een filmfanaat, je zult zeker het perfecte wassen beeld vinden om te bewonderen. Bezoekers worden aangemoedigd om hun favoriete figuur van dichtbij te bekijken voor de perfecte souvenirfoto!

Populaire tentoonstellingen in Madame Tussauds

Bij Madame Tussauds London kunnen bezoekers ‘s werelds beroemdste wassenbeelden bekijken. Van de koningin tot Kendall Jenner tijdens Fashion Week, de levensechte wassenbeelden van Madame Tussauds zullen zeker indruk maken.

The Marvel Superheroes 4D Experience, The Bohemian Rhapsody Experience en A Royal Welcome zijn allemaal populaire shows. U kunt meer dan 150 van uw favoriete beroemdheden en historische figuren van dichtbij ontmoeten.

Met een enorm scala aan interactieve ervaringen is Madame Tussauds de perfecte plek om de geschiedenis en cultuur van Londen te ontdekken.

Openingstijden & Toegangsprijzen

Een bezoek aan Madame Tussauds in Londen is een fantastische ervaring waar het hele gezin van kan genieten. De attractie is geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur,

Tips voor een bezoek aan Madame Tussauds

Een bezoek aan Madame Tussauds is een ervaring als geen ander, en er zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw bezoek haalt. Het is aan te raden om uw bezoek in de vroege uurtjes van de dag te plannen, zodra het museum opengaat, omdat dan de wachttijden meestal korter zijn.

Wanneer je bij het museum aankomt, is het belangrijk op te merken dat Madame Tussauds geen eigen parkeerplaats heeft, dus je kunt het beste met het openbaar vervoer komen. Als je eenmaal binnen bent, let dan op de netheidsregels en volg deze om ervoor te zorgen dat iedereen een veilige en aangename tijd heeft.

Om het meeste uit uw bezoek te halen, is het aan te raden om minimaal twee tot drie uur te besteden aan het verkennen van het museum en zijn vele attracties.

Conclusie

Kortom, Madame Tussauds London is een wereldberoemde attractie die voor ieder wat wils heeft. Van de fascinerende geschiedenis tot de ongelooflijke wassenbeelden, Madame Tussauds biedt een unieke ervaring die nog jaren zal worden herinnerd.

Bezoekers kunnen gemakkelijk hun reis naar dit beroemde museum plannen omdat het verschillende uren en prijzen heeft. Of je nu op zoek bent naar een leuk dagje uit met het gezin of een leerzaam uitstapje, Madame Tussauds London is de perfecte bestemming.

Buckingham paleis

Heb je een voorliefde voor royalty’s en geschiedenis? Heb je er ooit van gedroomd om Buckingham Palace in Londen te bezoeken? Zo ja, dan is deze blogpost iets voor jou! Volg een rondleiding door een van de beroemdste paleizen ter wereld en leer over zijn lange en fascinerende geschiedenis.

Similar Posts