Top 10 cele mai bune cartiere pentru a sta în Londra

Cele mai bune cartiere pentru a sta din Londra sunt aproape de centrul orașului, unde există multe hoteluri, restaurante, stații de metrou și alte atracții turistice. Având în vedere dimensiunea mare a Londrei, alegerea celui mai bun cartier în care să stați poate fi dificilă. Londra este unul dintre cele mai mari orașe din lume, iar vastitatea sa poate fi copleșitoare pentru vizitatorii pentru prima dată. În timp ce metroul te poate duce aproape oriunde în oraș, raza sa este mult mai mare la nord de râu.

Fiecare colțișor al Londrei are o atmosferă distinctă. Mai multe cartiere sunt vibrante și ideale pentru cumpărături sau viața de noapte, dar altele sunt bogate în muzee și alte atracții istorice. Unele sunt grozave pentru locuitorii orașului care doresc să scape de toate din când în când. Când vă gândiți unde să stați în Londra, luați în considerare zonele cele mai dorite ale orașului.

Cele mai bune cartiere pentru a sta în Londra

Notting Hill

Notting Hill este unul dintre cartierele cele mai uimitoare din punct de vedere fizic din vestul Londrei, de care regizorii sunt bine conștienți. Cartierul Indiei de Vest din Notting Hill își desfășoară carnavalul anual în weekendul de sărbătoare bancară din august. Cel mai mare festival de stradă din Europa are loc chiar în curtea ta.

S-ar putea să vă distrați acolo în orice moment al anului. Petreceți ziua la renumita piață Portobello, căutând antichități sau pur și simplu admirând arhitectura în culori pastelate. Există, de asemenea, Muzeul Mărcilor și Cinematograful Electric, un cinematograf edwardian din 1910, care a fost reconstruit.

Greenwich

Greenwich este pe malul sudic al Tamisei. Înainte de extensiile DLR și Jubilee Line, locația sa era prea îndepărtată pentru a atrage mulți oameni. Cu toate acestea, ca urmare a atmosferei satului și a comunității unite, care au crescut ca urmare a izolării zonei în trecut, acesta este acum un atu cheie.

Zona înconjurătoare oferă o gamă largă de activități de divertisment. Vizitați Muzeul Național Maritim sau Cutty Sark, ultima mașină de tuns ceai care a supraviețuit. Este găzduit în Old Naval College, o structură proiectată de Sir Christopher Wren, cu semnificație istorică datorită apropierii sale de Catedrala Sf. Paul. Linia internațională a datei poate fi traversată în parcul Greenwich de la Observatorul Regal. Piața Greenwich este o piață înfloritoare pentru articole artizanale. După cină, mergi la O2 pentru a vedea un spectacol.

Camden

În ciuda încercărilor recente de a gentrifica orașul, Camden are o lungă istorie de afiliere cu contracultura. Acest cartier a fost un teren fertil pentru scena punk de-a lungul anilor 1970. The Ramones, The Sex Pistols și The Clash au fost printre multele trupe care au cântat la Roundhouse. Au deschis calea pentru eventuale talente de top, cum ar fi Amy Winehouse și Adele.

Similar Posts