Top 10 restaurants in Oxford … Uw volledige gids 2023

Oxford staat bekend om zijn uitzonderlijke eten. Oxford staat bekend om zijn uitzonderlijke eten. Oxford staat bekend om zijn uitzonderlijke eten. De stad heeft een rijke culinaire scene die net zo indrukwekkend is als het onderwijs van wereldklasse.

Onze gids ‘Top 10 restaurants in Oxford’ is de perfecte referentie voor de lokale bevolking die op zoek is naar een nieuwe eetervaring, maar ook voor bezoekers die willen genieten van de unieke smaken van Oxford.

Restaurants in Oxford

Beste restaurants in Oxford

Quod Restaurant & Bar

Quod Restaurant & Bar is sinds 1998 een populaire gastronomische plek in Oxford. Je vindt het in een oud bankgebouw met uitzicht op de Radcliffe Camera en de Saint Mary’s Cathedral. Quod serveert de hele dag een menu met gerechten in brasseriestijl. Als aanvulling op uw maaltijd kunt u kiezen uit vele heerlijke drankjes die verkrijgbaar zijn in de witte onyxbar.

Wit krabvlees met avocado, rundercarpaccio en zeebaars met prei en romesco zijn enkele van de opvallende gerechten bij Quod. Reserveer een tafel bij de hoge ramen voor een fantastisch uitzicht op Oxford’s High Street. Geniet van uw afternoon tea het beste op het terras in Italiaanse stijl.

Openingstijden :  Dagelijks van 07.00 uur tot 23.00 uur

Vaults & Garden

Vaults & Garden is een populaire plek in Oxford voor ontbijt, lunch en afternoon tea. Het eetgedeelte bevindt zich in een gebouw uit de 14e eeuw met een hoog, gebogen plafond en houten details. Als het buiten warmer is, kun je heerlijk eten in de tuin en de beroemde Radcliffe Camera-bibliotheek bekijken.

Enkele van de beste gerechten bij Vaults & Garden zijn gekookt lamsvlees met rode bessen, kip Panang-curry en wortel- en nootmuskaatsoep. Als u voor een afternoon tea komt, kunt u genieten van de zelfgemaakte scones van het eetcafé. De minst drukke uren om te bezoeken zijn van 8.30 uur tot 10.00 uur.

Openingstijden :  maandag t/m zaterdag van 8.30 uur tot 18.00 uur, zondag van 8.30 uur tot 17.30 uur

Kazbar Restaurant

Kazbar Restaurant heeft een Noord-Afrikaans geïnspireerde inrichting met tapijten, lampen en betegelde tafels. Als je in Oxford bent en een unieke eetervaring wilt, ga dan naar dit restaurant en probeer hun Spaanse en Marokkaanse tapas. Ze bieden ook creatieve cocktails, sangria en een selectie wijnen uit Spanje.

Enkele van de klassieke tapas en mezze-gerechten waar je bij Kazbar van kunt genieten zijn Ibérico-varkensribbetjes, gekruide worst, gestoofde boterbonen en octopus met tomatensaus. Daarnaast kunt u familiefavorieten bestellen, zoals gehaktballen en pizza. En vergeet niet hun kenmerkende mojito’s te proberen; ze passen bij bijna elk gerecht!

Similar Posts