British trains

Trenuri în Marea Britanie: Ghidul dvs. complet

Trenurile din Marea Britanie sunt, în general, cea mai simplă și rapidă modalitate de a vă deplasa în Anglia, Scoția și Țara Galilor.

Călătoria cu trenul din Regatul Unit este o modalitate foarte convenabilă și neașteptat de ușor de a călători în Marea Britanie și este, de asemenea, destul de confortabilă.

Trenuri în Marea Britanie

Despre trenuri în Marea Britanie

Călătoriile feroviare fac parte din Regatul Unit atât de mult încât rețeaua a devenit un sistem cuprinzător și recunoscut pe scară largă.

Majoritatea orașelor mari din Anglia au legături directe de transport către Londra și alte câteva orașe, inclusiv cele mai mici.

Majoritatea satelor mici au o gară în apropiere. Cu toate acestea, este posibil să nu existe servicii de tren frecvente sau poate fi nevoie de o călătorie lungă pentru a ajunge în aceste locuri.

Puteți cumpăra bilete online. Dacă vizitați Marea Britanie dintr-o altă țară și veți face mai mult de două sau trei călătorii cu trenul, este recomandat să cumpărați  bilete BritRail în avans. Aceste bilete; Oferă reduceri, călătorii gratuite în anumite perioade și beneficii suplimentare.

Cursuri de tren din Marea Britanie

Cele mai multe servicii sunt furnizate la nivel de boboc sau student de doi ani. Pentru că este o țară mică, nu există multe călătorii cu trenul de noapte în Marea Britanie.

Plătirea suplimentară pentru serviciul premium vă va oferi câteva avantaje, cum ar fi micul dejun inclus sau un lounge premium la anumite stații, unde vă puteți petrece între trenuri. În orice caz, ar trebui să vă uitați la diferența dintre tarifele în avans și tariful de tren.

Tipuri de bilete de tren în Regatul Unit

Există multe tipuri diferite de bilete de tren în Marea Britanie, dar cele mai importante sunt următoarele:

Bilete de tren pre-achizitionate

Cu toții suntem conștienți de cheltuielile asociate cu călătoriile. Puteți găsi oferte excelente cumpărând în avans bilete de tren pentru distanțe lungi. Persoanele care plănuiesc să cumpere bilete de tren în avans urmează de obicei această practică. De obicei, biletele simple, atât standard, cât și clasa întâi, sunt disponibile pentru cumpărare cu aproximativ o lună înainte de plecarea programată.

Cu toate acestea, trebuie menționat că biletele de tren achiziționate nu pot fi modificate și rambursate. De obicei, atunci când cumpărați bilete în avans sunteți obligat să utilizați trenurile și să călătoriți la anumite date selectate la momentul achiziției.

Există o modalitate diferită de a economisi bani:  folosind Railcard  . Dacă sunteți student, senior, copil sau cu dizabilități și aveți un permis de tren, știți că veți plăti prețuri semnificativ mai mici pentru biletele de tren către multe destinații grozave.

Bilete de tren valide oricând (oricand)

Similar Posts