Tweedehands meubelen online UK … Uw volledige gids

  1. Preloved

Mijn oog viel op Preloved, een online platform waar particulieren hun tweedehands spullen, waaronder meubels en huishoudelijke artikelen, kunnen aanbieden en verkopen. Hoewel het een beetje zoeken is, zijn er echt geweldige aanbiedingen te vinden. Ik raad iedereen die op zoek is naar tweedehands meubels in Londen aan om eens bij Preloved te kijken.

  1. 1e Dib

De online kringloopwinkel 1st Dibs wordt geroemd om het introduceren van de antiekmarkt in de 21e eeuw. Hoewel het een bedrijf is dat is opgericht door hedendaagse topontwerpers, hebben hun ontwerpen een oude, vintage charme.

Ze bieden meubels aan van een zorgvuldig samengestelde selectie gerespecteerde ontwerpers uit heden en verleden. Als je op zoek bent naar een Craigslist-achtige service, moet je misschien ergens anders zoeken.

Hoewel 1st Dibs niet bekend staat om zijn goedkope koopjes, heeft het een sterke reputatie voor het aanbieden van luxe artikelen van topkwaliteit tegen eerlijke prijzen. Ze verkopen uitsluitend exclusieve koopwaar en staan bekend om hun authentieke, unieke meubelstukken.

  1. TheOldCinema

TheOldCinema, gevestigd in een historische bioscoop in Chiswick, West-Londen, is een juweeltje voor antieke meubels. Nu zijn ze uitgebreid met online winkelen en bieden ze hun uitgebreide inventaris van decoratieve kunst, vintage meubels, verlichting, cadeaus en kunst aan. Het is een echte hotspot voor unieke vondsten!

  1.  Sotheby’s Home

Viyet is altijd al een goede site geweest om online meubels uit kringloopwinkels te kopen. Later veranderden ze hun naam in Sotheby’s Home, een eerbetoon aan de winkel van hun moeder, Sotheby’s, en op dit platform kun je tot 80% besparen ten opzichte van de winkelprijzen.

Ja, dit is dezelfde Sotheby’s die bekend staat om haar exquise juwelen en gevestigd is in New York. Gezien hun solide reputatie is het moeilijk om ze niet te bekijken.

Op Sotheby’s Home kun je je eigen meubels verkopen omdat het werkt als een consignatiewinkel. De aanvraagprocedure is eenvoudig, maar ze hanteren strenge normen, wat winkelen des te leuker maakt.

Groothandel in Groot-Brittannië

Veel kledingaanbieders in het Verenigd Koninkrijk bieden prachtige en aantrekkelijke kleding tegen groothandelsprijzen.

Similar Posts