Universitatea din Birmingham… Ghidul tău complet 2023

Bine ați venit la Universitatea din Birmingham! Fie că ești un student potențial, un student actual sau doar un cititor curios, suntem încântați să împărtășim cu tine toate lucrurile uimitoare pe care universitatea noastră le are de oferit.

De la cercetare de renume mondial la o viață studențească vibrantă, suntem mândri să ne numim una dintre universitățile de top din Marea Britanie. Deci, intrați și aflați mai multe despre ceea ce face Universitatea din Birmingham atât de specială.

Universitatea din Birmingham

Introducere la Universitatea din Birmingham

Dacă vă gândiți să studiați la Universitatea din Birmingham, este important să vă familiarizați cu instituția. Înființată în 1900, Universitatea din Birmingham este o universitate publică de cercetare renumită, situată în Edgbaston, Birmingham, Regatul Unit.

Cu o reputație excelentă pentru excelența academică și un campus modern, universitatea atrage studenți din întreaga lume. Istoria sa datează de la dezvoltarea universității civice din Birmingham la sfârșitul secolului al XIX-lea.

De-a lungul timpului, universitatea a crescut pentru a deveni o instituție academică de top, cu o gamă de programe academice foarte apreciate în științe umaniste, științe sociale, inginerie, medicină și afaceri. În acest blog, vom arunca o privire mai profundă asupra Universității din Birmingham, inclusiv despre istoria acesteia, programele academice, taxele de școlarizare, burse, experiența studenților și absolvenții celebri, printre altele.

Universitatea din Birmingham

De ce Universitatea din Birmingham

Dacă vă gândiți la studii superioare, Universitatea din Birmingham ar trebui să fie cu siguranță pe lista dvs. de opțiuni. Cu moștenirea sa de pionierat, facilități de clasă mondială și programe academice apreciate, este o instituție de top care continuă să conducă în cercetare și discipline emergente.

Angajamentul universității de a oferi un mediu de învățare divers și internațional îl face un loc minunat pentru a studia, indiferent de mediul sau domeniul dvs. de interes. În plus, faptul că este cea mai vizată universitate din Marea Britanie de către angajatorii de top este un bun indiciu că o diplomă de la Universitatea din Birmingham ar putea duce la oportunități de carieră excepționale.

Dacă sunteți în căutarea unei universități care prețuiește inovația, incluziunea și excelența, merită luată în considerare Universitatea din Birmingham.

Universitatea din Birmingham

Clasamentul și reputația Universității din Birmingham

Clasamentul și reputația Universității din Birmingham vorbesc multe despre excelența sa academică și angajamentul de a oferi o educație de calitate. Universitatea a fost în mod constant clasată în primele 100 de universități globale, subliniind poziția sa de una dintre instituțiile de învățământ de top din Marea Britanie.

Clasamentul său în Times University Guide 2023 este o dovadă a standardelor sale înalte de realizare academică, cu un scor general de 77%, plasându-l pe locul 20 în Marea Britanie. În plus, clasamentul său pe locul 89 în Topul celor mai bune universități globale de US News & World Report, cu un scor general de 4,2 stele, își solidifică și mai mult reputația. Calitatea cercetării și educației de la Universitatea din Birmingham este recunoscută, cu locul 13 egal în Cadrul de excelență în cercetare 2021, o indicație a acreditărilor sale puternice de cercetare.

În general, istoricul de excelență și reputație academică a Universității din Birmingham continuă să o facă o alegere de top pentru studenții de pe tot globul.

Programe academice la Universitatea din Birmingham

Pe măsură ce continuăm să explorăm Universitatea din Birmingham, este timpul să ne aprofundăm în programele sale academice. Veți fi încântați să aflați că instituția oferă o gamă impresionantă de cursuri universitare și postuniversitare, de la popularul M.Sc. Advanced Computer Science la unicul MSci Biomedical Science (Hons).

În afară de aceste programe, universitatea oferă și un program de licență în biologie a cancerului, care este în prezent singurul de acest fel din Statele Unite. În plus, sunt oferite căi de bază, care sunt cursuri oferite de universitate, concepute pentru a oferi o cale de intrare directă la programele de licență.

Cu o gamă atât de extinsă de programe academice, cu siguranță vei găsi ceva care te interesează și te pregătește pentru o carieră împlinită. În plus, având reputația de a produce absolvenți de mare angajare și de succes, puteți avea încredere în perspectivele dvs. după absolvire.

Acestea sunt câteva dintre lista departamentelor pe care le puteți vedea la Universitatea din Birmingham:

numele departamentuluiFacultate/Colegiu
Școala de Afaceri din BirminghamȘcoala de Afaceri din Birmingham
Colegiul de Arte și DreptColegiul de Arte și Drept
Facultatea de Drept din BirminghamColegiul de Arte și Drept
Departamentul de Studii Africane și AntropologieColegiul de Arte și Drept
Departamentul de Studii Americane și CanadeColegiul de Arte și Drept
Departamentul de Arheologie și Istorie AnticăColegiul de Arte și Drept
Departamentul de Artă Teatrală și TeatralăColegiul de Arte și Drept
Departamentul de Limbă Engleză și Lingvistică AplicatăColegiul de Arte și Drept
Departamentul de istorieColegiul de Arte și Drept
Departamentul de Limbi, Culturi, Istoria Artei și MuzicăColegiul de Arte și Drept
Catedra de FilosofieColegiul de Arte și Drept
Departamentul de Teologie și ReligieColegiul de Arte și Drept
Scoala de EducatieColegiul de Științe Sociale
Departamentul de Politică Socială, Sociologie și CriminologieColegiul de Științe Sociale
Departamentul de Studii Africane și AntropologieColegiul de Științe Sociale
Departamentul de EconomieColegiul de Științe Sociale
Departamentul de Științe Politice și Studii InternaționaleColegiul de Științe Sociale
Scoala de Guvernare si SocietateColegiul de Științe Sociale
Scoala de PsihologieColegiul de Științe ale Vieții și Mediului
Scoala de BiostiinteColegiul de Științe ale Vieții și Mediului
Școala de Geografie, Științe ale Pământului și MediuluiColegiul de Științe ale Vieții și Mediului
Scoala de Inginerie ChimicaColegiul de Inginerie și Științe Fizice
Scoala de Inginerie CivilaColegiul de Inginerie și Științe Fizice
Scoala de InformaticaColegiul de Inginerie și Științe Fizice
Scoala de Inginerie Electronica, Electrica si SistemeColegiul de Inginerie și Științe Fizice
Scoala de MatematicaColegiul de Inginerie și Științe Fizice
Scoala de Metalurgie si MaterialeColegiul de Inginerie și Științe Fizice
Școala de Fizică și AstronomieColegiul de Inginerie și Științe Fizice
Colegiul de Științe Medicale și DentareColegiul de Științe Medicale și Dentare

Taxe de studii universitare și postuniversitare

Aici, puteți vedea prețul intervalului de taxe de școlarizare pentru programul academic de licență și postuniversitar. Rețineți că acest preț este doar pentru cetățenii din Marea Britanie.

Similar Posts