Universiteit van Greenwich…Uw volledige gids 2023

De University of Greenwich, gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk, is een prestigieuze instelling die bekend staat om haar academische excellentie en toewijding aan onderzoek. Met meer dan 125 jaar ervaring in het hoger onderwijs staat de universiteit bekend om haar innovatieve onderwijsmethoden en uitzonderlijke studentondersteunende diensten.

In deze blogpost gaan we dieper in op de University of Greenwich en onderzoeken we waarom het een van de beste instellingen voor hoger onderwijs in het VK is.

Inleiding tot de Universiteit van Greenwich

Welkom bij de University of Greenwich, een toonaangevende moderne openbare universiteit met een diverse en ambitieuze gemeenschap van studenten en academici. De University of Greenwich, opgericht in 1890, heeft een rijke geschiedenis en heeft momenteel meer dan 260.000 alumni over de hele wereld. Met drie campussen in Londen en Kent, biedt de universiteit een scala aan onderwerpen, en de cursussen worden flexibel gegeven, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologie om een ​​gemengde benadering van leren te ondersteunen.

Als student aan de Universiteit van Greenwich maak je deel uit van een levendige en ondersteunende gemeenschap die diversiteit omarmt en waarde hecht aan innovatie, creativiteit en kritisch denken. Of je nu een binnenlandse of internationale student bent, de University of Greenwich biedt een omgeving die je uitdaagt om je volledige potentieel te bereiken en je voor te bereiden op een succesvolle carrière in het door jou gekozen vakgebied.

Universiteit van Greenwich

Geschiedenis van de Universiteit van Greenwich

Zoals eerder vermeld, gaat de geschiedenis van de University of Greenwich terug tot 1890, toen het werd opgericht als Woolwich Polytechnic en de op een na oudste polytechnic in het Verenigd Koninkrijk werd. Later veranderde het zijn naam in Thames Polytechnic voordat het uiteindelijk de Universiteit van Greenwich werd genoemd in 1992. Met meer dan 125 jaar academische excellentie omvat hun geschiedenisopleiding meer dan 500 jaar wereldwijde en Britse geschiedenis, waarbij onderwerpen als gender, migratie en geweld.

De universiteit beschikt ook over een wereldwijd netwerk van meer dan 250.000 studenten, postdoctorale studenten, alumni en docenten. Bovendien bevindt de campus van de universiteit zich in het vroegste speciaal ontworpen wetenschappelijke gebouw in Groot-Brittannië, wat bijdraagt ​​aan de rijke geschiedenis en academische nalatenschap. Door te studeren aan de Universiteit van Greenwich, krijg je niet alleen onderwijs van wereldklasse, maar word je ook onderdeel van de legendarische geschiedenis en langdurige academische reputatie.

Universiteit van Greenwich

Waarom Universiteit van Greenwich

Als je op zoek bent naar een universiteit die excellentie in het onderwijs waardeert en haar studenten in staat stelt nieuwe mogelijkheden te ontdekken, dan is de University of Greenwich misschien wel de perfecte match voor jou. Zoals we eerder hebben besproken in de secties inleiding en geschiedenis, heeft de universiteit een rijk educatief erfgoed en een basisethos van ‘geen grenzen’. Maar dat is niet alles.

De University of Greenwich staat ook bekend om zijn studiefaciliteiten van wereldklasse en de unieke combinatie van stadse levensstijl en rustige omgeving op de in Londen gevestigde campussen. Daarnaast biedt de universiteit een opwindend aanbod aan cursussen voor zowel binnenlandse als internationale studenten, met de nadruk op praktische leerervaringen en toepassing in de praktijk. Als al deze factoren overeenkomen met wat je zoekt in een universiteit, beschouw dan de University of Greenwich als je beste keuze.

Ranking en reputatie van de Universiteit van Greenwich

Als het gaat om ranking en reputatie, stelt de University of Greenwich niet teleur. Zoals eerder vermeld, staat de universiteit op nummer 501 in de World University Rankings van Times Higher Education en op nummer 801-1000 in QS World University Rankings 2023. Het staat ook op nummer 601 in Times Higher Education en op nummer 751 in QS World University Ranking.

Bovendien staat de University of Greenwich op de 101-200e plaats in THE Impact Rankings 2021. Met een totaalscore van 4,2 sterren doet de universiteit volgens studenten zeker iets goed. Haar toewijding aan onderwijs zonder grenzen heeft ertoe bijgedragen dat het de nummer 1 moderne universiteit in Londen is geworden. Dus als je op zoek bent naar een gerenommeerde universiteit met een goede ranking, dan is de University of Greenwich een fantastische optie.

Universiteit van Greenwich

Academische programma’s aan de Universiteit van Greenwich

De University of Greenwich biedt een breed scala aan academische programma’s voor niet-gegradueerde cursussen en rond postdoctorale cursussen. Of je nu geïnteresseerd bent in financiën, wetenschap, zaken of landbouw, de universiteit heeft voor elk wat wils. Hun Computing en Computer Security en Forensics-programma’s voorzien studenten van geavanceerde IT-vaardigheden en fundamentele kennis die hen zullen helpen voorbereiden op toekomstige studies.

Naast deze technische opleidingen biedt de universiteit ook verschillende biomedische, economische en bedrijfsgerelateerde opleidingen aan. Met de nadruk op het voorbereiden van studenten op een meer geavanceerde studie, kunnen de academische programma’s van de University of Greenwich een solide basis vormen voor uw toekomstige carrièresucces.

Aan de faculteiten van de University of Greenwich kun je bijvoorbeeld in een aantal van deze afdelingen studeren:

Faculteit/SchoolAfdeling
Faculteit Architectuur, Informatica en GeesteswetenschappenVakgroep Architectuur en Landschap, Vakgroep Creatieve Beroepen en Digitale Kunsten, Vakgroep Geschiedenis, Politiek en Maatschappijwetenschappen, Vakgroep Literatuur, Taal en Theater, Vakgroep Media en Communicatie
Faculteit Onderwijs, Gezondheid en Humane WetenschappenAfdeling Onderwijs en Gemeenschapsstudies, Afdeling Psychologie, Maatschappelijk Werk en Counseling, Afdeling Gezinszorg en Geestelijke Gezondheid, Afdeling Gezondheidswetenschappen
Faculteit Ingenieurswetenschappen en WetenschappenAfdeling Ingenieurswetenschappen, Afdeling Levens- en Sportwetenschappen
Faculteit BedrijfskundeAfdeling Accounting en Financiën, Afdeling International Business and Economics, Afdeling Marketing, Evenementen en Toerisme

Similar Posts