Westfield London

Westfield London .. Ghidul dumneavoastră complet 2023

Westfield London este un mare centru comercial din Regatul Unit. Este situat în cartierul londonez Hammersmith și Fulham, în apropiere de Shepherd’s Bush. Centrul are o mulțime de magazine și restaurante, un cinematograf și un club de fitness.

În fiecare an, aproximativ 21 de milioane de oameni vizitează Westfield London Shopping Mall. De la comercianții de lux la magazinele de lux, de la magazinele de tip department shop la cumpărături de buget, la gadgeturi și cadouri, există ceva pentru toată lumea.

Ce este centrul comercial Westfield London?

Westfield London este un imens centru comercial din White City, în vestul Londrei, Anglia, construit pentru 1,6 miliarde de lire sterline de către Westfield Group pe un teren dezafectat care a fost cândva locația Expoziției franco-britanice.

A devenit cea mai mare zonă comercială acoperită din capitală când a debutat la 30 octombrie 2008.

Cu mai multe investiții și creștere, a devenit cel mai mare centru comercial din Europa în martie 2018, cu o suprafață de 240.000 m2 (2.600.000 de metri pătrați).

Westfield London Shopping Mall are aproximativ 21 de milioane de vizitatori în fiecare an. De la comercianți de lux, la magazine, la magazine de reduceri, la gadgeturi și cadouri.

Westfield London Shopping Mall are câte ceva pentru toată lumea, fiind disponibile galerii de artă, decorațiuni pentru casă, servicii de închiriere de mașini și magazine de produse pentru animale de companie.

Locație și program de lucru

Locație: Ariel Way, Shepherd’s Bush, Londra W12 7GF, Marea Britanie.

Deschis: Luni – sâmbătă de la 10.00 la 22.00, duminică de la 12.00 la 18.00.

Telefon: +44 (0)2033 712300

Facilitățile mall-ului (cumpărături, restaurante, divertisment)

Indiferent ce căutați, Westfield London Shopping Mall va avea cu siguranță ceea ce căutați, deoarece include aproximativ 293 de magazine.

American Vintage, Aldo, AllSaints, Coach, Dr. Martens, Diesel, Gucci și Hollister se numără printre mărcile de modă din mall.

APM Monaco, Breitling, Longines și Mango sunt toate magazine bune pentru accesorii.

Harrods Outlet, Explore Learning, Disney Store, LEGO și Primark se numără printre magazinele de familie din mall.

Similar Posts