Windsor kasteel

Lees meer over de geschiedenis en schoonheid van Windsor kasteel, een van de oudste en grootste kastelen ter wereld waar nog steeds mensen wonen.

Dit grootse huis is al honderden jaren de thuisbasis van Britse royalty’s, waardoor het een must-see is tijdens elke reis naar het land. Ga met ons mee terwijl we dit iconische monument verkennen en meer te weten komen over zijn koninklijke verleden!

Windsor kasteel

Een geschiedenis van Windsor kasteel

Ik ben altijd gefascineerd geweest door Windsor Castle en zijn geschiedenis. Als het oudste en grootste bewoonde kasteel ter wereld, is het al bijna 1000 jaar het familiehuis van Britse koningen en koninginnen, te beginnen met Willem de Veroveraar, die het kasteel voor het eerst in 1070 in gebruik nam.

Sindsdien is het tussen 1921 en 1930 opgeknapt en in het mausoleum liggen de lichamen van vele koningen en koninginnen. Het kasteel ligt aan de rand van Saksisch jachtland, hoog boven de rivier de Theems. Het heeft een prachtig uitzicht en een sterke verdedigingspositie. Het verkennen van het terrein van dit grootse paleis is een once-in-a-lifetime ervaring die ik iedereen aanbeveel die Engeland bezoekt.

Verken het terrein van Windsor kasteel

Het verkennen van het terrein van Windsor kasteel is een geweldige manier om de geschiedenis, architectuur en schoonheid van deze koninklijke residentie te ervaren. Ik had de gelegenheid om een ​​wandeling te maken over het kasteelterrein, de middeleeuwse muren te bewonderen en uit te kijken naar de kenmerkende pijllussen.

Binnen kon ik rondkijken in de grote staatsappartementen, die vol stonden met prachtige kunst, en de 13 hectare aan weelderige tuinen. Het was echt een bijzondere ervaring die ik nooit zal vergeten!

Ervaar de virtuele rondleidingen

Ervaar de Virtual Tours en krijg een 360-graden beeld van de residentie van de koningin. Van de White Drawing Room tot de Waterloo Chamber, verken enkele van de prachtige staatskamers in Windsor Castle, Buckingham Palace en The Palace of Holyroodhouse met interactieve 360-graden virtuele rondleidingen.

In een livestream van een uur kun je samen met de koningin in quarantaine en zien hoe groots Windsor Castle is. Gebruik bovendien Dollhouse View om een ​​uniek 3D-perspectief van de hele ruimte te krijgen en alles in deze ruimte op te meten.

Similar Posts