Heathrow Airport
|

Летище Heathrow Airport … Изчерпателен пътеводител за пътувания на територията на летището 2023

Лондонското летище Хийтроу е едно от най-натоварените международни летища в Обединеното кралство.

Четирите терминала на летището обслужват над 180 дестинации в 90 държави. Този жизненоважен ресурс е внимателно създаден, за да ви помогне да се насладите на пътуването без притеснения, независимо дали сте на пристигащ, заминаващ или транзитен полет.

Летище Heathrow Airport

Трансферни полети между Heathro

С толкова много полети до Хийтроу той несъмнено е глобален туристически център. Не е изненадващо, че милиони пътници го посещават годишно, като се прехвърлят между самолетите.

Тъй като летище Хийтроу е голямо и претоварено, е важно да знаете номера на аерогарата, от която ще тръгнете, и номера на аерогарата, от която ще пристигнете. Офисът на авиокомпанията, в която пътувате, може да ви помогне в това отношение. Получаване на багаж Моля, преминете през паспортния контрол, пункта за получаване на багаж и митницата, преди да отидете до пункта за регистрация на багажа, за да хванете заминаващия самолет.

Терминали 2 и 3 са сравнително близо един до друг, ако се налага да смените терминала на летището. Възможно е също така да пътувате безплатно по вътрешните линии за пренос, осигурени за въздушни станции 4 и 5. Регистриране на багажа за транспортиране до крайната дестинация Моля, продължете, като кликнете върху банера Fly Connections. Ако трябва да смените терминала на летището, точно в зоната за пътници има безплатни автобуси. При преминаване през службата за паспортен контрол от вас ще бъде поискано да покажете паспорта си.

Пристигане на летище Heathrow Airport

Добре дошли в Лондон!

След като излезете от самолета, следвайте указанията за пристигащи и излезте през паспортния контрол, получаването на багажа и митницата.

Обикновено движението отнема около 40 минути, но в натоварени периоди може да отнеме повече време.

Служба за паспортна инспекция

Има два реда за паспортна проверка; един ред за граждани на държави извън ЕС и един ред за граждани на държави извън ЕС.
На този етап подгответе паспорта си и други документи.

Възстановяване на багаж

Similar Posts