Cheap-Furniture-UK

Най-добрите 11 Евтини мебели Великобритания Магазини 2023

Намирате ли идеята за намиране на най-добрите евтини мебели в Обединеното кралство за привлекателна? Тогава тази статия ще ви бъде наистина полезна. Трудно е да обзаведете ново жилище с ограничен бюджет, независимо дали се настанявате в първото си жилище, преминавате към по-голям имот или намалявате размера си след пенсиониране. За да се сдобиете с мебели на достъпна цена, които изглеждат и се усещат като висококачествени, е необходимо да се ориентирате в обстановката.

Без значение дали стилът ви е по-скоро модерен или ретро, ще намерите магазин, който отговаря на предпочитанията ви, както и много други, в които се продават разнообразни стоки. Независимо от лимита на разходите ви или списъка с желания, ние ви подкрепяме. Без да губим повече време, представяме подбрана селекция от най-добрите търговци на евтини мебели в Обединеното кралство, които работят в момента.

Връх 7 Евтини мебели Великобритания Магазини

За да ви помогнем да спестите време и пари, като същевременно обзаведете дома си със стил, ви предлагаме списък на 7 от най-добрите сайтове за пазаруване на мебели на достъпни цени.

  1. Made.com

Когато Клои Макинтош дебютира с модела Made през 2010 г., той беше посрещнат с чувство на недотам голяма революция. Made, търговец на дребно само онлайн, рекламира дизайнерски мебели на ниски заводски цени. Това вече не е нещо нечувано, но Made все още изпреварва тенденцията със своите стилни мебели от дървен материал и достъпни цени.

Ако си търсите ново обзавеждане, не бива да пренебрегвате MADE. Можете да се сдобиете със свободностоящи шкафове, евтини килими, абажури от папие маше и други неща, които изглеждат много по-скъпи, отколкото са в действителност. Най-голяма за големи мебели, като например трайно известния диван-легло Haru.

  1. Maisons du Monde

От създаването си през 1996 г. този френски производител на мебели се развива все по-успешно. Въпреки че е добре познат в Обединеното кралство благодарение на своя елегантен и удобен за ползване уебсайт, той има редица физически обекти в цяла Европа.

Сайтът предлага голямо разнообразие от възможности в много различни естетически сфери – от вдъхновени от бохемата артикули от цял свят до модерни мебели от средата на века и класически френски антики. Сезонните колекции включват колекции за дома, градината, децата и дори домашните любимци.

  1. John Lewis & Partners

Този онлайн търговец на мебели предлага един от най-широките и разнообразни избори на главната улица, с модни артикули за всички ценови категории. Особено любима ни е колекцията ANYDAY на John Lewis, която включва модерни продукти на изненадващо достъпни цени.

  1. SOS легло

Similar Posts