Топ 4 на най-добрите търговски центрове в Оксфорд… Пълно ръководство за вас 2023 г

Въпреки че Оксфорд е известен със своите културни забележителности и много туристически атракции, които го правят оживен град, той предлага и редица разнообразни молове в Оксфорд, които ще ви привлекат да останете за по-дълъг период от време, тъй като ще се насладите на уникално пазаруване.

Използвайте това проучване, за да ви научи за редица от най-известните молове в Оксфорд, както и да ви предостави кратък преглед на всичко, което отличава тези молове и ги прави страхотни дестинации за пазаруване за всеки, и ние препоръчваме да ги посетите по време на вашата туристическа обиколка в Оксфорд.

Молове в Оксфорд

Най-добрите хотели в Оксфорд

Туризмът в Оксфорд е безспорна радост, но се определя преди всичко от избрания от вас хотел. Независимо дали търсите луксозен хотел, икономична квартира или квартира с разнообразни гледки и удобства, несъмнено ще намерите това, което търсите в нашето ръководство.

Най-добрите молове в Оксфорд

Уестгейт Оксфорд

Местоположение: Oxford City Centre, OX1 1NZ

Работно време: понеделник-петък 9:00-20:00, събота 9:00-19:00, неделя 11:00-17:00

Westgate Oxford е първокласната дестинация за пазаруване в Оксфорд с над 125 магазина, ресторанта и възможности за отдих под един зашеметяващ стъклен покрив. Това архитектурно впечатляващо преустройство на стойност £440 милиона съчетава исторически сгради с модерни търговски площи.

Ключовите атракции в Westgate Oxford включват:

  • Универсален магазин Джон Луис
  • 30 000 кв. фута магазин Marks & Spencer
  • Кино Curzon с IMAX екран
  • Ресторант на покрива и барове с тераса
  • Гама от улични марки като Zara, Kate Spade, Calvin Klein

Westgate Oxford въведе вълнуващи нови възможности за пазаруване и хранене точно в сърцето на центъра на града. Това е идеалното място да прекарате един следобед в разглеждане на магазините, преди да се отпуснете с питие или храна с изглед към зашеметяващия силует на Оксфорд.

Similar Posts