Top 4 beste winkelcentra in Oxford … Je volledige gids 2023

Hoewel Oxford bekend staat om zijn culturele attracties en vele toeristische attracties die het tot een bruisende stad maken, biedt het ook een aantal diverse winkelcentra in Oxford die u zullen verleiden om voor een langere periode te blijven, aangezien u zult genieten van een unieke winkelervaring.

Gebruik deze studie om u meer te leren over een aantal van de meest prominente winkelcentra in Oxford, en om u een kort overzicht te geven van alles wat deze winkelcentra onderscheidt en ze geweldige winkelbestemmingen voor iedereen maakt, en we raden u aan ze tijdens uw toeristische rondreis te bezoeken in Oxford.

Winkelcentra in Oxford

Beste Oxford-hotels

Toerisme in Oxford is een onmiskenbaar genot, maar het wordt in de eerste plaats bepaald door het hotel dat u kiest. Of u nu op zoek bent naar een luxe hotel, voordelige accommodatie of accommodatie met een verscheidenheid aan uitzichten en voorzieningen, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt in onze gids.

Beste winkelcentra in Oxford

Westgate Oxford

Locatie: Oxford City Centre, OX1 1NZ

Openingstijden: ma-vr 9.00-20.00 uur, za 9.00-19.00 uur, zo 11.00-17.00 uur

Westgate Oxford is de belangrijkste winkelbestemming van Oxford met meer dan 125 winkels, restaurants en vrijetijdsmogelijkheden onder één prachtig glazen dak. Deze architectonisch indrukwekkende herontwikkeling van £ 440 miljoen combineert historische gebouwen met moderne winkelruimtes.

De belangrijkste attracties van Westgate Oxford zijn onder andere:

  • John Lewis warenhuis
  • Marks & Spencer-winkel van 30.000 vierkante meter
  • Curzon-bioscoop met een IMAX-scherm
  • Restaurant op het dak en bars op het terras
  • Bereik van bekende merken zoals Zara, Kate Spade, Calvin Klein

Westgate Oxford heeft spannende nieuwe winkel- en eetgelegenheden in het hart van het stadscentrum gebracht. Het is de ideale plek om een ​​middag door de winkels te snuffelen voordat u tot rust komt met een drankje of een maaltijd met uitzicht op de prachtige skyline van Oxford.

Similar Posts