Колелото на Ливърпул

Търсите забавно, семейно занимание в Ливърпул? Вижте Колелото на Ливърпул! Това емблематично виенско колело предоставя едни от най-добрите гледки в града и е идеално за гледка от птичи поглед към всичко, което този оживен град може да предложи.

Прочетете, за да научите повече за тази уникална и вълнуваща атракция!

60-метровото колело на Ливърпул предлага невероятна гледка към силуета на града и река Мърси. В M&S Bank Arena и Royal Albert Dock гостите могат да се возят в една от 42-те напълно затворени капсули. Колелото стои върху 300 тона вода и тежи 365 тона. Със своята луксозна VIP капсула, това е задължително място за хора от всички възрасти. По всяко време на деня и нощта Колелото на Ливърпул е интересно.

Огромното колело в Ливърпул Колелото на Ливърпул, което е близо до Echo Arena Liverpool и понякога се нарича колелото „Echo Liverpool“, е едно от най-популярните туристически места в Англия. Понякога се нарича колелото „Echo Liverpool“.

Откакто беше отворен за обществеността на 25 март 2010 г., туристите идват на тълпи. В капсулата има столове и маси за осем души.

Similar Posts