Wiel van Liverpool

Op zoek naar een leuke, gezinsvriendelijke activiteit in Liverpool? Bekijk het Wiel van Liverpool! Dit iconische reuzenrad biedt een aantal van de beste uitzichten in de stad en is perfect om alles wat deze levendige stad te bieden heeft in vogelvlucht te bekijken.

Lees verder om meer te weten te komen over deze unieke en opwindende attractie!

Wiel van Liverpool

Het 60 meter hoge Wheel of Liverpool biedt een fantastisch uitzicht op de skyline van de stad en de rivier de Mersey. Bij de M&S Bank Arena en de Royal Albert Dock kunnen gasten in een van de 42 volledig afgesloten capsules rijden. Het wiel rust op 300 ton water en weegt 365 ton. Met zijn mooie VIP-pod is het een must-see voor mensen van alle leeftijden. Op elk moment van de dag of nacht is het Wheel of Liverpool interessant.

Het enorme rad in Liverpool Het rad van Liverpool, dat dicht bij de Echo Arena Liverpool ligt en ook wel het “Echo Liverpool”-rad wordt genoemd, is een van de populairste toeristische trekpleisters van Engeland. Het wordt ook wel het “Echo Liverpool”-wiel genoemd.

Sinds de opening op 25 maart 2010 voor het publiek, komen de toeristen massaal naar het park. In de capsule zijn stoelen en tafels voor acht personen.

Similar Posts