Online-toys-UK

Онлайн играчки Великобритания .. Вашето пълно ръководство 2023

Онлайн играчките в Обединеното кралство предлагат разнообразна гама от продукти като кукли, настолни игри и фигурки.

Младежи, живеещи в Обединеното кралство, това е за вас! Намерихме страхотни онлайн търговци на играчки в Обединеното кралство, които се грижат много за това да предлагат на малчуганите изпълнени с радост играчки, които им помагат да учат, докато се забавляват.

Най-добрите онлайн магазини за играчки във Великобритания

Ако ви е трудно да посещавате магазини за играчки, купете играчки онлайн в Обединеното кралство и спестете малко гориво.

  1. Hamleys

Пътешествието на Хамли всъщност започва в Корнуол, Англия, от човек на име Уилям Хамли. Уилям винаги е искал да отвори магазин за играчки и го прави през 1760 г. Малко преди това той е предполагал, че тя ще се превърне в една от водещите онлайн магазини за детски играчки в Обединеното кралство и в света.

Магазинът е толкова харесван, че през 1881 г. е открит нов обект на Риджънт Стрийт. Магазинът трябваше да отговори на бързо нарастващото търсене на любимите забавления, магии и театър на Hamleys.

Hamleys се разширява с пет допълнителни етажа с играчки! Представете си пейзажа, когато возила с педали, кукли, малки влакчета и театри за играчки се борят за място в най-големия магазин за играчки в света.

Hamleys се превръща в известната забележителност, която е днес в Лондон. Милиони деца от цял свят са посетили сайта. През 1760 г. желанието на Хамлис е да достави играчки и удоволствие на малчуганите в Корнуол.

Hamleys е на първо място в нашия списък по някаква причина. Тъй като toys r us онлайн пазаруване Великобритания все още не се е завърнал, Hamleys в момента е голям кит в индустрията.

Днес Hamleys все още се намира на 188-196 Риджънт Стрийт в Лондон, Англия, което е добре познатият адрес на магазина. “”Най-добрият магазин за играчки” в света ви посреща на входа на един свят, изпълнен с развлечения, вълшебства и театър.

Децата могат да чуят как се смеят нетърпеливо над бръмченето, свистенето и звъненето на играчките, докато изследват и играят на седемте етажа с невероятни играчки и игри. Ако нямате време да отидете до магазина, можете просто да закупите от уебсайта на Hamleys онлайн.

  1. Магазинът за играчки.com

Similar Posts