Пазаруване в Белфаст… Вашето пълно ръководство за 2023 г

Искате ли да знаете къде да пазарувате в Белфаст? Ако искате да пазарувате в Белфаст, нашето ръководство ще ви отведе до всички топ молове и независими бутици.

Тази книга обхваща отличителните пазари в квартала, търговски центрове, местни търговски центрове и прекрасни магазини за сувенири. Ще ви покажем най-добрите места за пазаруване на всеки артикул, който може да ви потрябва по време на посещението ви, независимо дали е единствен по рода си сувенир, вкус на местната храна или пренебрегвани основни неща.

Пазаруване в Белфаст

10 най-добри места за пазаруване в Белфаст

площад Виктория

Victoria Square е традиция на Белфаст, с над 70 магазина, разположени на четири нива. Молът е не само известна дестинация за пазаруване, но също така е и домът на Dome, стъклена платформа за наблюдение с 360-градусова гледка към Белфаст.

Тази търговска зона, приблизително на 10 минути пеша от жп гара Lanyon Place, е дом на различни фирми от висок клас, популярни вериги магазини и кафенета, както и единственият в Ирландия Apple Store. Посещението на театър Одеон е отличен начин да прекарате дъждовен следобед. Victoria Square е чудесно място да започнете да разглеждате близките магазини, ресторанти и забележителности.

Работно време:  Варира според деня, отворено всеки ден

Аркадата на кралицата

The Queen’s Arcade е дом на уникални бутици и висококачествени ръчно изработени стоки. Неговата викторианска аркада е дом на красиви бутици от висок клас като Rolex и Montblanc. Построена е през 1880 г.

Queen’s Arcade, точно срещу автобусната спирка Donegall Place, е дом на приблизително двадесет и пет търговци на дребно от висок клас, някои от които са местни. Дори и етикетите от висок клас да не ви харесват, гостоприемната атмосфера на аркадата я прави задължителна.

Работно време :  понеделник-събота от 9 до 18 часа, неделя от 13 до 18 часа

Пазарът на Свети Георги

Пазарът St. George съществува от 1600 г., придобива съвременния си вид през 1800 г. и е обновен през 1997 г. На пазара има различни сергии, продаващи регионални продукти, антики и облекло.

Пазарът оживява в петък с над 200 търговци, които продават всичко – от храна до облекло и антики. Събота е свързана с кулинария, цветя и занаяти. В неделя се предлагат местни занаяти, ретро стоки и музикални представления. Всеки ден има от всичко по малко, но тълпите винаги са различни.

Работно време :  петък–неделя, различни часове (затворен понеделник–четвъртък)

Similar Posts