Winkelen in Belfast… Uw volledige gids 2023

Wil je weten waar je kunt shoppen in Belfast? Als je wilt gaan winkelen in Belfast, neemt onze gids je mee naar alle beste winkelcentra en onafhankelijke boetieks.

Dit boek behandelt de kenmerkende markten, outlet-winkelcentra, lokale winkelcentra en prachtige souvenirwinkels van de buurt. We laten u tijdens uw bezoek de beste plekken zien waar u kunt winkelen voor elk item dat u nodig heeft, of het nu een uniek souvenir is, een voorproefje van het lokale eten of verwaarloosde basisbenodigdheden.

Winkelen in Belfast

10 beste plekken om te winkelen in Belfast

Victoriaplein

Victoria Square is een traditie in Belfast, met meer dan 70 winkels verspreid over vier verdiepingen. Het winkelcentrum is niet alleen een bekende winkelbestemming, maar herbergt ook de Dome, een glazen observatieplatform met 360 graden uitzicht over Belfast.

Dit winkelgebied, op ongeveer 10 minuten lopen van het treinstation Lanyon Place, herbergt een verscheidenheid aan luxe bedrijven, populaire winkelketens en cafés, evenals de enige Apple Store van Ierland. Een bezoek aan het Odeon Theater is een uitstekende manier om een ​​regenachtige middag door te brengen. Victoria Square is een geweldige plek om de nabijgelegen winkels, restaurants en bezienswaardigheden te verkennen.

Openingstijden:  Varieert per dag, dagelijks geopend

Koninginnegalerij

De Queen’s Arcade herbergt unieke boetieks en handgemaakte goederen van hoge kwaliteit. De Victoriaanse arcade herbergt prachtige luxe boetieks zoals Rolex en Montblanc. Het werd gebouwd in het jaar 1880.

In de Queen’s Arcade, direct tegenover de bushalte Donegall Place, zijn ongeveer vijfentwintig luxe retailers gevestigd, waarvan sommige lokaal zijn. Zelfs als high-end labels niet jouw ding zijn, maakt de gastvrije sfeer van de speelhal het een must-see.

Openingsuren :  maandag tot zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur, zondag van 13.00 tot 18.00 uur

Sint-Jorismarkt

St. George’s Market bestaat al sinds de 17e eeuw, kreeg zijn eigentijdse uitstraling in de 19e eeuw en werd in 1997 gerenoveerd. De markt heeft verschillende kraampjes met regionale producten, antiek en kleding.

Op vrijdag komt de markt tot leven, met meer dan 200 verkopers die alles verkopen, van voedsel tot kleding en antiek. Zaterdag staat in het teken van culinair, bloemig en ambachtelijk. Op zondag zijn er lokaal handwerk, vintage goederen en muziekoptredens beschikbaar. Elke dag heeft van alles een beetje, maar de drukte is altijd anders.

Openingstijden :  vrijdag t/m zondag wisselende openingstijden (maandag t/m donderdag gesloten)

Similar Posts