Топ 14 на парковете в Манчестър .. Вашето пълно ръководство за 2023 г

Манчестър има няколко атракции, които привличат хора от цял ​​свят, най-важната от които е Manchester Parks, която е популярна дестинация за отделни хора и семейства, независимо дали местни жители или туристи, посещаващи Манчестър.

Прочетете нашите препоръки за някои от най-добрите паркове, с които този град е известен.

парковете в Манчестър

Най-добрите хотели в Манчестър

Хотелите в Манчестър се отличават със своята елегантност и красота, както и с невероятни услуги и отличително гостоприемство. Намерете селекция от хотели в Манчестър с нас чрез този отчет, за да изберете място, което отговаря на вашите изисквания.

Най-добрите паркове в Манчестър

Хийтън Парк Манчестър

Heaton Park е подходящо място за забавление за тези, които искат да прекарат времето си сред зелени райони и привлича огромен брой посетители през цялата година поради величествената си красота.

Посетителите на този парк обичат да се скитат през неговите коридори понякога и да седят на определени места и да размишляват върху гледките му в други моменти, тъй като паркът разполага с някои сенчести дървета и прекрасни зелени площи в близост до определени водни басейни, които добавят към величието на мястото.

Reddish Vale Forest Manchester

Посещението на Reddish Vale Forest, един от най-красивите паркове в Манчестър, изглежда сякаш сте били пренесени в друга вселена; Вие сте в район с невероятно биоразнообразие и дом на необозрими създания.

пейзажи, тъй като ще се насладите на скитане между тези прекрасни гледки и потоци и ще бъдете изненадани да срещнете животни като кози и коне.

Пикадили Парк Манчестър

Piccadilly Park успя да си запази основно място сред най-добрите паркове в Манчестър, благодарение на отличителната природа, на която се радва, многобройните дейности, които предлага, и много други елементи, които ще ви привлекат да го посетите и да изпитате всичко това на място. .

Първият интригуващ шанс, който ще имате, когато посетите този парк, е да се разхождате из големите зелени площи и да се насладите на почивката на определените места за сядане, докато съзерцавате прекрасните гледки около вас от листни дървета и водни езера.

Similar Posts