Accessorize-UK-1

Accessorize България .. Всичко, което трябва да знаете 2023

Accessorize UK е британска компания, добре известна със своите очарователни готови за носене дрехи за жени, чанти, портмонета, обувки, бижута, както и с луксозни продукти и аксесоари.

Accessorize UK е част от акционерното дружество Monsoon Accessorize, което управлява две международни вериги за търговия на дребно с дрехи – Monsoon и Accessorize.

Accessorize UK

За Accessorize UK

Питър Саймън, продавач на пазара в Лондон, основава Monsoon през 1973 г. През май същата година компанията открива първия си магазин в Beauchamp Place.

През 1984 г. се открива първият магазин на Accessorize в Ковънт Гардън, в непосредствена близост до Monsoon.

Новият магазин на Accessorize продава бижута и аксесоари, предназначени да допълват дрехите на Monsoon, и бързо печели популярност сред лоялните клиенти.

През 1992 г. е открит първият магазин на Accessorize извън Лондон в Манчестър, както и първият магазин на летището в Гетуик.

Започва по-обширна програма за откриване, която се основава на ранния успех на компанията, и всяка година се откриват множество допълнителни магазини.

Желанието на публиката да се снабди с бижута подхранва разширяването на Accessorize и разработването на продукти, тъй като те приемат изящните елементи и по-екзотичната бижутерия, достъпни на нечувани дотогава цени на пазара.

Днес Accessorize разполага с огромна мрежа от магазини както в страната, така и в чужбина. Цветните павилиони с бижута и аксесоари в магазините на марката ги правят забележими, а служителите са известни с това, че носят артикулите на марката.

Как да намерим магазин Accessorize UK?

Accessorize е лесно достъпен в Обединеното кралство, тъй като компанията притежава твърде много магазини в различни градове в цялата страна, където можете да намерите техните продукти.

Най-лесният начин да намерите магазин на Accessorize UK е да посетите официалния уебсайт на компанията, след което да използвате местоположението си, за да намерите най-близкия до вас магазин.

Similar Posts