ALDO-UK

ALDO UK … Tot ce trebuie să știți 2023

Tot ce trebuie să știți despre ALDO UK, cum să cumpărați online, cele mai bune reduceri și vânzări, cum să cumpărați online și multe altele!

ALDO UK Group este o firmă multinațională canadiană cunoscută sub numele de marcă ALDO, care deține și operează un lanț mondial de magazine de încălțăminte și accesorii.

Aldo UK

Despre ALDO uk

În 1972, compania a fost fondată de Aldo Bensadoun în Montreal, Quebec, unde se află și sediul central.

Între timp, compania s-a transformat într-o întreprindere globală, cu aproximativ 3.000 de magazine în 100 de țări diferite, sub mărcile de vânzare cu amănuntul ALDO, Call It Spring/Spring și GLOBO.

ALDO este retailerul de referință în întreaga lume pentru accesorii și încălțăminte la modă la prețuri accesibile și în tendințe. ALDO este brandul de lifestyle pentru cei care fac un pas înainte în lume. Este optimist, autentic și plin de personalitate.

ALDO este specializată în fabricarea de încălțăminte la modă, articole din piele și accesorii de cel mai înalt calibru. Brandul acordă o atenție deosebită meșteșugului și detaliilor fine.

ALDO se angajează să vă ofere produse de calitate superioară și tendințe moderne la costuri rezonabile, sezon după sezon. În plus, personalul devotat de cumpărători și stiliști de la ALDO călătorește în mod regulat pentru a vă ține la curent cu moda.

ALDO va avea cele mai noi tendințe în materie de încălțăminte în picioare înaintea tuturor, indiferent dacă acestea debutează la Londra, Milano, Paris, New York sau Tokyo.

Cum să găsiți un magazin ALDO România?

Calzedonia este ușor de accesat în Regatul Unit, deoarece compania are aproximativ 13 magazine oficiale în diferite orașe, unde puteți găsi produsul lor.

1- Centrul comercial Atria Watford

Magazin 6024

Watford, Anglia WD17 2UB, Regatul Unit

2- Centrul comercial The Chimes

185-186 High Street

Uxbridge, Anglia UB8 1BB, Regatul Unit

3- Centrul comercial Brent Cross

Prince Charles Drive, unitatea F05

Hendon, Anglia NW4 3FP, Regatul Unit

4- Westfield London Shopping Center

2074 Ariel Way, Shepherd’s Bush

Londra, Anglia W12 7GF, Regatul Unit

Similar Posts