Aplicații și site-uri de comparare a prețurilor Marea Britanie .. Tot ce trebuie să știți 2023

Puteți utiliza aplicații și site-uri web de comparare a prețurilor pentru a compara prețurile produselor vândute de diferite magazine din Marea Britanie. Aceste tipuri de aplicații vă arată cât costă un produs în diferite magazine, astfel încât să îl puteți cumpăra la cel mai bun preț.

Economisiți sume mari de bani la cumpărături folosind aplicațiile de mai jos pentru a compara prețurile înainte de a face o achiziție. În acest articol, analizăm unele dintre cele mai populare aplicații și site-uri.

aplicații de comparare a prețurilor în Marea Britanie

Cele mai bune 10 aplicații de comparare a prețurilor din Marea Britanie

Costul benzinei este în creștere. Suntem cu toții striviți de inflație. Totuși, tot trebuie să cumpărați unele lucruri. Prețurile de pe rafturile de astăzi pot fi surprinzătoare, dar există modalități de a vă asigura că primiți cele mai bune oferte.

Aplicațiile pentru compararea prețurilor au un rol în acest sens. Acestea pot fi utilizate atât pentru achiziții în persoană, cât și online, în special în timpul unor reduceri semnificative, cum ar fi Amazon Prime Day sau Black Friday.

Puteți fi siguri că ați obținut cea mai bună ofertă pentru produsul pe care îl doriți sau de care aveți nevoie, efectuând o scurtă verificare. S-ar putea chiar să găsiți un alt cod de reducere. De asemenea, aplicațiile sunt utile și dacă sunteți în căutarea unei oferte, deoarece multe dintre ele afișează cele mai recente pliante și reduceri de la comercianți.

Aplicații generale de comparare a prețurilor în Marea Britanie

Vă prezentăm cele mai lăudate aplicații de comparare a prețurilor din Marea Britanie.

Magazin Savvy

ShopSavvy este o aplicație de comparare a cumpărăturilor din Marea Britanie care vă permite să comparați cu ușurință prețurile la diferite magazine. Clienții au posibilitatea de a scana codurile de bare, de a căuta după cuvinte cheie sau după codul UPC sau de a introduce manual informații despre produse.

ShopSavvy vă va arăta cât costă produse identice sau similare online sau în magazinele din apropierea dumneavoastră. În plus, are o funcție de potrivire a prețului care permite clienților să obțină cel mai mare preț fără a căuta în altă parte. De asemenea, oferă informații cu privire la comercianții cu amănuntul care au cele mai mari stocuri.

De asemenea, puteți afla când marile magazine au reduceri. Puteți să vă uitați la prețurile de la o mulțime de magazine diferite. Totuși, unul dintre cele mai bune lucruri la ShopSavvy este că puteți monitoriza prețurile pe un grafic pentru a vedea cum se schimbă în timp. Acest lucru vă permite să planificați când să cumpărați lucruri și când să le cumpărați.

WhatGas Prețurile la benzină

Această aplicație nu este limitată la Regatul Unit. Acesta poate fi utilizat la oricare dintre cele peste 50.000 de stații pe care le susține. Puteți utiliza harta pentru a găsi benzinăriile din apropierea dumneavoastră și puteți face clic pe fiecare stație pentru a vedea cât costă combustibilul acolo. Puteți, de asemenea, să sortați după tipul de combustibil și să împărtășiți ceea ce ați găsit.

Prețurile la benzină

Ceea ce este uimitor la această aplicație este că compară costurile la aproximativ 8500 de benzinării din 98% din Marea Britanie. De asemenea, prețurile sunt actualizate zilnic. De asemenea, este disponibil un planificator de rute util și puteți filtra în funcție de kilometraj, marca de benzină și tipul de combustibil. A început ca un site online (petrolprices.com) în urmă cu mai bine de 10 ani, ceea ce înseamnă că știu ce fac.

CumpărațiVia

Ecranul principal al BuyVia vă arată imediat cele mai bune oferte. De acolo, puteți găsi un cititor de coduri de bare pe care îl puteți folosi în magazine pentru a determina cele mai bune prețuri din magazinele vecine sau online.

BuyVia are o listă de oferte și cupoane. De asemenea, puteți utiliza aplicația de comparare a supermarketurilor din Marea Britanie pentru a seta alerte pentru momentul în care prețul unui produs care vă interesează scade la un anumit nivel.

Mycartsavings

Mycartsavings are un coș plin de bunătăți pentru tine, fie că faci cumpărături online sau personal. Aceasta este una dintre aplicațiile de comparare a prețurilor din Marea Britanie care va urmări costul unui articol atât în magazine, cât și online și vă va anunța când acesta atinge suma pe care sunteți dispus să o plătiți.

Similar Posts