Automechanika Birmingham 2023: het niet te missen auto-evenement

Ervaar het toppunt van de auto-industrie op Automechanika Birmingham 2023 . Ga met ons mee op een onvergetelijke reis vol innovatie, netwerken en leren in het hart van de Britse auto-industrie.

Nou mensen, het is weer die tijd van het jaar! Het geluid van draaiende motoren, de geur van motorolie en het geroezemoes van opgewonden gebabbel zijn allemaal in de lucht. Het kan maar één ding betekenen: Automechanika Birmingham 2023 staat voor de deur! Dit gigantische evenement, een mekka voor alle motorliefhebbers, staat op het punt de stad binnen te rollen, dus gesp je vast en bereid je voor op de rit van je leven.

Automechanika Birmingham

Over Automechanika Birmingham 2023

Wat ligt er op de tafel?

Automechanika Birmingham 2023, de toonaangevende vakbeurs voor de automotive aftermarket en toeleveringsketen in het Verenigd Koninkrijk, keert van 6 tot 8 juni 2023 triomfantelijk terug naar de NEC .

Wat kun je verwachten van dit langverwachte evenement? Maar liefst 500 toonaangevende leveranciers uit 23 landen en een verwachte opkomst van 12.000 bezoekers uit het VK en Ierland, wat het de grootste UK automotive netwerkreünie ooit maakt! Je krijgt nieuwe producten in handen, test tools en technologie volledig in 12 interactieve functiegebieden en kiest uit 192 uur aan vaardigheidstraining in 4 Workshop Training Hubs.

Wie zit er in de menigte?

De aanwezigen van Automechanika Birmingham zijn een divers gezelschap, elk met hun unieke expertise en interesses. U vindt motorfactoren, distributeurs, detailhandelaren en garages die schouder aan schouder staan ​​met schadeherstelbedrijven, dealers, OEM’s, Tier 1 Engineers, R&D en inkoopprofessionals.

Je kunt een druk, levendig en productief publiek verwachten, allemaal enthousiast om te netwerken, te leren en het nieuwste in de branche te ontdekken.

automechanika birmingham

Waarom zou u aanwezig moeten zijn?

Kortom, gelegenheid. De automotive aftermarket in het VK is maar liefst £ 21 miljard waard, en Automechanika Birmingham is de plek om de contacten te ontmoeten die u kunnen helpen succes te behalen.

Het gaat echter niet alleen om het geld. Het gaat om de kans om te leren, te innoveren, te groeien. U kunt een driedaagse keynote-conferentie bijwonen om de uitdagingen van de industrie rechtstreeks aan te pakken en aan te pakken. Bovendien is het gratis om deel te nemen – dus waarom zou u zich vandaag niet registreren?

Werk uren

Dinsdag 6 juni: 9.30-16.30 uur

Woensdag 7 juni: 9.30-16.30 uur

Similar Posts