| |

Beste 10 hotels in Leeds … Uw volledige gids 2023

Ben je als toerist die de stad Leeds wil verkennen op zoek naar de top 10 hotels in Leeds als plek om te verblijven?

Nou, maak je geen zorgen maat! Want in dit artikel over de 10 beste hotels in Leeds krijgt u de lijst met de 10 beste hotels om in te verblijven!

Over de beste 10 hotels in Leeds

Leeds is een van de bekendste steden van het Verenigd Koninkrijk en ligt tussen Manchester in het westen en Sheffield in het zuiden. In deze stad zijn er veel toeristische plaatsen zoals Leeds Art Gallery, Kirkstall Abbey, Temple Newsam en zelfs het beroemde Harewood House dat vaak wordt bezocht door verschillende toeristen buiten Leeds of zelfs van overzee.

Als je een toerist bent, is een verblijf van slechts één dag in Leeds zeker niet genoeg. Je hebt minstens 3 dagen nodig om alle delen van de stad te verkennen. Of, nadat u klaar bent met reizen in Leeds, kunt u doorgaan naar het westen om Manchester, Liverpool te bezoeken en ten slotte Wales of Ierland te doorkruisen.

Absoluut, als je een paar dagen in Leeds gaat verblijven, heb je een hotel nodig als plek om te verblijven. Gelukkig krijg je in de onderstaande lijst het antwoord op welk hotel je beter kunt verblijven als je Leeds bezoekt.

Toen je de naam van dit hotel hoorde, wist je waarschijnlijk dat het deel uitmaakte van de Marriott-hotelketen, die verspreid is over vele steden in verschillende landen over de hele wereld. U hoeft niet te twijfelen aan de faciliteiten en de kwaliteit die Marriott hotels bieden, want het zijn altijd luxe hotels.

1. Leeds Marriott

Het Leeds Marriott Hotel ligt op slechts 0,3 km van het treinstation van Leeds en in het hart van het stadscentrum van Leeds, waardoor het een van de tien beste hotels in het stadscentrum is. Dit is een zeer goede locatie omdat je elk deel van de stad kunt bereiken door naar het treinstation van Leeds te gaan en dan gewoon te voet te gaan.

Om in dit hotel te verblijven betaal je minimaal 71 euro voor een volwassen kamer per nacht. Een normale prijs voor een verblijf in dit soort luxe hotel!

Beste 10 hotels in Leeds

2. Hilton Leeds

Dit hotel ligt ook op 300 meter van het stadscentrum van Leeds en op slechts 5 minuten lopen van het treinstation van Leeds en op 30 minuten rijden van de luchthaven Leeds Bradford, wat betekent dat u dit hotel gemakkelijk kunt bereiken voeten, in Leeds, per trein of vliegtuig.

Dit hotel is een viersterrenhotel en heeft een 9,5 op 10, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de diensten die dit hotel biedt. De faciliteiten en het interieur zien er ook erg modern en comfortabel uit.

U kunt een nacht in dit hotel verblijven door minimaal £ 87 te betalen voor een volwassene per kamer.

Beste 10 hotels in Leeds

3. Crowne Plaza Leeds

Dit hotel bezit bijna alles om uw comfort te maximaliseren wanneer u hier verblijft. Het heeft gratis wifi in de lobby of de kamer, airconditioning, zwembad, restaurant, hotelbar, spa en zelfs de fitnessruimte in het hotel.

Similar Posts