Cumpărături în Manchester… Un ghid cuprinzător 2023

Bine ați venit în orașul plin de viață Manchester, un paradis pentru cumpărătorii care se bucură de fiorul de a căuta articolul perfect. În inima nord-vestului Angliei, Manchester este un oraș care se mândrește cu un amestec fascinant de vechi și nou, local și internațional, de tip boutique și strada principală.

Pentru cei neinițiați, cumpărăturile în Manchester pot fi o aventură copleșitoare, dar plină de satisfacții. Acest ghid vă va duce într-o călătorie încântătoare prin cele mai bune locuri de cumpărături ale orașului, evidențiind locurile în care puteți face cele mai bune chilipiruri, puteți descoperi articole unice și vă puteți bucura cu adevărat de cultura vibrantă din Manchester.

Cumpărături în Manchester

Centrele comerciale din Manchester

Arndale Center : Pulsul scenei de cumpărături din Manchester

În inima centrului orașului, Centrul Arndale este mândru ca un far al măreței sale cu amănuntul din Manchester. Fiind unul dintre cele mai mari centre comerciale din Marea Britanie, găzduiește o gamă impresionantă de peste 200 de magazine.

Mărcile importante precum Next, Topshop și Apple și-au găsit o casă aici, alături de o selecție diversă de restaurante și cafenele pentru a vă alimenta în timpul cumpărăturilor.

Trafford Center : Cumpără, cină și joacă

Un pic mai departe, Centrul Trafford este o odă opulenței. Cu stilul său arhitectural grandios și o gamă largă de magazine, nu este surprinzător faptul că atrage cumpărători din toată țara.

Pe lângă oferta de vânzare cu amănuntul, Centrul Trafford găzduiește o scenă vibrantă de mese și divertisment, cu un cinematograf cu mai multe ecrane, o pistă de bowling și chiar o pârtie de schi interioară!

Similar Posts