Cumpărături în Manchester… Un ghid cuprinzător 2023

Lowry Outlet: chilipiruri din belșug

Dacă ești în căutarea unor oferte, atunci Lowry Outlet este destinația ta. Situat în Salford Quays, acest centru comercial oferă reduceri la o serie de mărci populare pe tot parcursul anului.

Veți găsi o gamă largă de bunuri, de la modă și articole pentru casă până la cadouri și accesorii, la prețuri semnificativ reduse.

Tur al cartierelor comerciale din Manchester

Cartierul de Nord: Centrul Hipster Cool

Cartierul de Nord, cu caracterul său ciudat și spiritul indie, este un punct fierbinte pentru îmbrăcăminte vintage, discuri de vinil și meșteșuguri eclectice. Străzi precum Oldham Street, Tib Street și Thomas Street sunt presărate cu o selecție de magazine vintage, buticuri independente și magazine de discuri, fiecare adăugând farmecul unic al cartierului.

King Street: The Luxury Line

King Street este sinonim cu cumpărăturile de lux din Manchester. Odinioară inima bancară a orașului, astăzi găzduiește o multitudine de mărci de ultimă generație, inclusiv favorite ale designerilor precum Hermes, Mulberry și DKNY. Plimbați-vă pe această stradă prestigioasă și bucurați-vă de lumea comerțului cu amănuntul de lux.

Palatul Afflecks: o instituție din Manchester

Similar Posts