De ultieme gids voor winkelen in Manchester: ontdek de winkelhotspots van de stad

Als u van plan bent om te gaan winkelen in Manchester, bent u hier aan het juiste adres. In deze uitgebreide gids verkennen we de diverse winkelstraten van de stad en ontdekken we verborgen juweeltjes en lokale favorieten.

Of je nu op zoek bent naar bekende merken, luxe retailers of unieke markten, Manchester heeft het allemaal. Dus, laten we erin duiken!

Winkelen in Manchester

De winkelwijken van Manchester: een wereld van winkelverrukkingen

Het stadscentrum: winkelparadijs in het hart van Manchester

Market Street: Market Street is Manchester’s favoriete bestemming voor winkelen in winkelstraten. Hier vind je populaire merken als Primark , Zara en H&M .

King Street: King Street is een historische winkelstraat, omzoomd met charmante Victoriaanse gebouwen. De straat herbergt een mix van designerboetieks en high-end merken, zoals Reiss en Hugo Boss .

Deansgate: Deansgate is een bruisend winkelcentrum met een verscheidenheid aan winkels, van populaire winkels tot warenhuizen zoals House of Fraser .

The Northern Quarter: een schatkamer van vintage en onafhankelijke boetieks

Wees voorbereid op het ontdekken van een doolhof van vintage winkels, onafhankelijke boetieks en creatieve ruimtes wanneer je de Northern Quarter verkent. Een van de meest iconische bestemmingen van het gebied is Afflecks Palace , een imperium met meerdere verdiepingen met een breed scala aan onafhankelijke retailers, vintage kleding en eigenzinnige verzamelobjecten.

Spinningfields: de belichaming van luxe winkelen

Spinningfields is het belangrijkste luxe winkelgebied van Manchester, met een scala aan luxe winkels en eetgelegenheden. Bij The Avenue vind je designermerken als Armani en Mulberry genesteld tussen chique bars en restaurants.

Ancoats en New Islington: een broeinest van stadsvernieuwing en pop-upwinkels

In de afgelopen jaren zijn Ancoats en New Islington getransformeerd tot levendige, opkomende winkelbestemmingen. Op Cutting Room Square vind je een assortiment aan pop-upwinkels en evenementen, waar lokaal talent en innovatieve ideeën te zien zijn.

Shopping in Manchester

Similar Posts