Footlocker-UK-1

Footlocker UK .. Tot ce trebuie să știți 2023

Tot ce trebuie să știți despre Footlocker România, cum să cumpărați online, cele mai bune vânzări și reduceri, cum să cumpărați online și multe altele!

Footlocker UK este unul dintre cele mai bune locuri pentru a cumpăra echipament atletic și adidași, cu toate mărcile majore reprezentate în linia sa de produse.

Despre Footlocker UK

Compania se concentrează pe încălțăminte atletică de calitate superioară și deține aproximativ 3363 de magazine în 28 de țări, inclusiv în America de Nord, Noua Zeelandă, Europa și Australia.

Este clar că Nike este de departe cea mai importantă marcă vândută de Footlocker, cu 68% din totalul vânzărilor de anul trecut.

În plus, Footlocker UK organizează o mulțime de evenimente cu sportivi cunoscuți din diverse sporturi și activități pentru a sărbători noile produse.

Brandul este renumit pentru uniformele inspirate de arbitri ale angajaților săi din principala filială Foot Locker.

Footlocker a fost creată în 1974, dar rădăcinile sale datează din 1879, deoarece este o organizație succesoare a F. W. Woolworth Company, iar multe dintre magazinele sale de sine stătătoare au fost cândva locații Kinney Shoes și Woolworth’s.

Pe lângă lanțurile de retaileri de încălțăminte sportivă “Kids Foot Locker” și “Lady Foot Locker”, firma administrează, de asemenea, Champs Sports, Footaction USA, House of Hoops și Eastbay/Footlocker.com, care deține drepturile pentru Final-Score, precum și alte divizii legate de atletism.

Cum să găsiți un magazin Footlocker UK?

Footlocker este ușor de accesat în Marea Britanie, deoarece compania deține aproximativ 59 de magazine oficiale în diferite orașe, unde puteți găsi produsele lor. Magazinele sunt situate în principal în capitala Londra (11), Belfast (1), Birmingham (3), Bournemouth (1), Bracknell Forest (1), Bradford (1), Bristol (1), Bury (1), Coventry (1), Cardiff (1), Croydon (1), Derby (1), Edinburgh(1), East Sussex (1), Gateshead (1), Glasgow (2), Havering (1), Haringey (1), Kent (2), Kirklees (1), Kingston upon Thames (1), Lancashire (2), Leicester (1), Leeds (1), Liverpool (1), Manchester(2), Middlesbrough (1), Milton Keynes (1), Newcastle upon Tyne (1), Nottingham (1), Plymouth (1), Reading (1), Sheffield (1), Slough (1), Solihull (1), Southampton (1), Sutton (1), Staffordshire (1), Thurrock (2), Warwickshire (1), West Lothian (1) și Warrington (1).

Urmați pașii următori pentru a găsi cel mai apropiat magazin de locația dumneavoastră:

1- Vizitați site-ul oficial al Footlocker România, care oferă o funcție care vă permite să găsiți cel mai apropiat magazin de dumneavoastră, folosind locația dumneavoastră actuală.

Similar Posts