|

eBay Marea Britanie… Ghidul tău complet 2023

Începând cu anii 1990, eBay este cunoscut ca un loc minunat pentru a cumpăra și vinde lucruri. Mulți oameni cumpără sau vând lucruri pe acest site.

Acest articol despre eBay Marea Britanie vă va spune lucruri importante pe care trebuie să le știți când faceți afaceri pe site-ul eBay Marea Britanie.

eBay Marea Britanie

Despre eBay Marea Britanie

eBay a preluat în mod clar conducerea în cumpărăturile online, permițând oamenilor și companiilor din întreaga lume să cumpere și să vândă lucruri prin intermediul site-ului său web și are o bună reputație pentru serviciile sale. Această afacere internațională are sediul în San Jose, California, iar accentul său principal este întotdeauna pe comerțul electronic.

Pierre Omidyar a început eBay pentru prima dată în 1995. eBay a început ca un simplu site web pentru cumpărături online. Acum, este una dintre cele mai valoroase companii de pe bursa și operează în aproximativ 32 de țări din întreaga lume.

eBay este cel mai bine cunoscut pentru licitațiile sale online, unde putem găsi multe lucruri interesante. Majoritatea acestor licitații sunt deschise cumpărătorilor din întreaga lume. Mulți oameni vând tablouri și bijuterii scumpe pe acest site. Acum, puteți găsi aproape orice pe eBay. Pe listă se află haine, mașini, bijuterii, articole de lux și un pachet de internet.

Clienții nu trebuie niciodată să plătească pentru a-și crea un cont sau pentru a cumpăra ceva, dar vânzătorii vor trebui să plătească o taxă procentuală pentru listarea articolelor lor.

eBay SUA

Cum să-ți faci un cont pe eBay Marea Britanie

Înainte de a face afaceri pe eBay, ar trebui să-ți faci întotdeauna un cont. Dacă nu știți, urmați acești pași pentru a crea un cont:

1. Vizitați site-ul oficial al eBay Marea Britanie.

2. În colțul din stânga sus, puteți vedea meniul „înregistrare” și faceți clic pe el. Apoi, vă puteți înscrie dând adresa de e-mail, numărul de telefon sau contul Google. Dacă aveți un cont Google, vă va fi mult mai ușor să vă înregistrați.

3. Trebuie să completați numele dvs. complet, adresa de e-mail și parola și să faceți clic pe creați un cont ca pas final.

4. Înregistrarea s-a încheiat!

Citește și:Electronice online ieftine Marea Britanie

Cum să cumpărați produse de pe eBay Marea Britanie

Este ușor să cumpărați un produs de pe eBay, dar dacă întâmpinați dificultăți, puteți urma acești pași:

1. Când ați terminat de căutat produsul pe care doriți să-l cumpărați, faceți clic pe „Adaugă în coș” pentru a merge la pagina în care plătiți pentru el. De asemenea, puteți verifica un alt produs în același timp.

Similar Posts