Online-toys-UK

Jucării online UK .. Ghidul tău complet 2023

Jucăriile online din Marea Britanie oferă o gamă variată de produse, cum ar fi păpuși, jocuri de societate și figurine de acțiune.

Tinerii care locuiesc în Marea Britanie, asta e pentru voi! Am găsit mari retaileri de jucării online din Marea Britanie, care se preocupă profund să le ofere celor mici jucării pline de bucurie care îi ajută să învețe în timp ce se distrează.

Cele mai bune magazine online de jucării din Marea Britanie

Dacă vă este greu să vizitați magazinele de jucării, cumpărați jucării online în Marea Britanie și economisiți niște benzină.

  1. Hamleys

Călătoria familiei Hamley a început de fapt în Cornwall, Anglia, cu un bărbat pe nume William Hamley. William și-a dorit dintotdeauna să deschidă un magazin de jucării, așa că a făcut acest lucru în 1760. Nu și-a dat seama că va deveni una dintre cele mai importante jucării online pentru copii din Marea Britanie și din lume.

Magazinul a fost atât de apreciat, încât în 1881 s-a deschis o nouă locație pe Regent Street. Magazinul urma să răspundă cererii în creștere rapidă pentru distracția, magia și teatrul îndrăgit de la Hamleys.

Hamleys s-a extins cu încă cinci povești de jucării! Imaginați-vă peisajul în timp ce vehicule cu pedale, păpuși, trenulețe și teatre de jucărie concurează pentru spațiu în cel mai mare magazin de jucării din lume.

Hamleys a evoluat până la faimosul punct de reper pe care îl reprezintă astăzi în Londra. Milioane de copii din întreaga lume au vizitat-o. În 1760, Hamleys își dorea să aducă jucării și să îi încânte pe tinerii din Cornwall.

Hamleys se află în fruntea listei noastre cu un motiv întemeiat. Cum toys r us online shopping UK nu s-a întors încă, Hamleys este în prezent o mare balenă în industrie.

În prezent, Hamleys se află încă la adresa 188-196 Regent Street din Londra, Anglia, adresa cunoscută a magazinului. “”Cel mai bun magazin de jucării” din lume vă urează bun venit în interiorul ușilor sale într-o lume plină de divertisment, magie și teatru.

Copiii pot fi auziți râzând nerăbdători din cauza zgomotului, a zbârnâitului și a clopoțeilor jucăriilor, în timp ce explorează și se joacă pe cele șapte etaje de jucării și jocuri uimitoare. Dacă nu aveți timp să mergeți la magazin, puteți cumpăra de pe site-ul hamleys online uk.

  1. Magazinul de jucării.com

Similar Posts