Lidl-UK

Lidl България .. Пълното ви ръководство 2023

Искате да направите покупка от супермаркета Lidl в Обединеното кралство? Пристигнали сте на правилното място! Ще ви преведем през всичко, което трябва да знаете, за да получите най-добрите неща на най-ниски цени от пазара на Lidl в Обединеното кралство.

Lidl е верига магазини за хранителни стоки в Европа. Той е известен с ниските си цени, които обикновено са с 10% по-ниски от тези на другите супермаркети в района.

Lidl Великобритания

За Lidl Великобритания

Lidl UK, известен супермаркет, се отличава с характерната си архитектура и огромния надпис, който обявява името на магазина. Общата му площ е от 700 до 1200 квадратни метра.

Основана е през 1930 г. и оттогава се е разраснала в повече от дузина държави. Lidl е един от магазините, които той е одобрил според няколко онлайн оценки. Ако искате дом с уникален архитектурен стил и множество удобства, това е мястото, където да отидете.

Лудвиг Лидл основава веригата за хранителни стоки Lidl в Германия през 1930 г. и това е едно от неговите търговски начинания. Има много неща, които са необходими.

Освен че е необичайно, че Market Lidl продава стоки от световни марки, мнозинството от потребителите смятат, че дрехите на Lidl са добре изработени и нямат дефекти. Дрехите и обувките в магазина са изработени от висококачествени тъкани и конци.

Всичко, което се предлага в магазините Lidl, независимо дали е за възрастни или за деца, е подходящо за всички и гарантира водоотблъскващи дрехи, подходящи както за възрастни, така и за деца, както и изключително ниски цени.

Продажби в Lidl Великобритания

Similar Posts