Playstation UK

Playstation Marea Britanie: Ghidul final pentru jocuri și prețuri 2023

Descoperiți ghidul final pentru 2023 pentru Playstation Marea Britanie: jocuri uluitoare, secrete dezvăluite și prețuri imbatabile!

În acest ghid cuprinzător, vom explora istoria PlayStation în Marea Britanie, vom detalia consolele și jocurile PlayStation disponibile astăzi pentru jucătorii britanici, vom discuta despre accesoriile și serviciile PlayStation, vom oferi sfaturi pentru cumpărarea produselor PlayStation în Marea Britanie și vom prezenta informațiile actuale despre prețuri. .

Istoria Playstation Marea Britanie

PlayStation a parcurs un drum lung de la primele zile de la mijlocul anilor ’90. Să aruncăm o privire rapidă asupra călătoriei fiecărei lansări de console PlayStation și a poveștii de succes pe piața de jocuri din Marea Britanie.

Lansarea Playstation-ului original

Consola originală PlayStation (cunoscută și ca PS1 sau PlayStation 1) a sosit pentru prima dată în Marea Britanie în septembrie 1995, la câteva luni după lansarea sa inițială în Japonia. PlayStation a fost lansată în Marea Britanie cu un preț de 299 GBP.

În timp ce Sega și Nintendo au avut un avans pe piața de jocuri din Marea Britanie cu consolele Mega Drive/Genesis și SNES, PlayStation a câștigat rapid popularitate datorită graficii 3D de ultimă oră, capabilităților multimedia, puternicului impuls de marketing și parteneriatelor cu dezvoltatori terți.

Popularitatea PS1

PS1 a depășit în curând consola Sega Saturn și a devenit platforma de jocuri dominantă în Marea Britanie până la sfârșitul anilor 1990. Jocuri emblematice pentru PS1, precum Crash Bandicoot, Tomb Raider, Gran Turismo și Final Fantasy VII, au făcut din consola un must-have pentru jucătorii britanici și au contribuit la consolidarea mărcii PlayStation ca un magistral al jocurilor.

PlayStation 1

Lansarea PS2

PlayStation 2 a urmat în 2000 și a repetat succesul predecesorului său. Ajuns la 299 de lire sterline în Marea Britanie, PS2 a doborât recordurile de lansare a consolei, vânzând peste 500.000 de unități în prima zi în Marea Britanie. A devenit cea mai rapidă consolă vândută din toate timpurile în Marea Britanie.

Cu capabilitățile sale de player DVD, multitudinea de jocuri de înaltă calitate precum Grand Theft Auto III și Metal Gear Solid 2 și un preț accesibil, PS2 a dominat industria jocurilor din Marea Britanie la începutul anilor 2000.

Playstation 2

Lansarea PS3

Când PlayStation 3 a fost lansată în 2006 în Marea Britanie, prețul său a fost uluitor – 425 GBP pentru modelul de bază de 20 GB și 425 GBP pentru versiunea de 60 GB. Acesta a fost mult mai mare decât prețul de lansare al PS2 și le-a oferit concurenților precum Wii de la Nintendo și Xbox 360 de la Microsoft un avantaj la retail.

În timp ce PS3 a avut succes în cele din urmă datorită jocurilor exclusive precum Uncharted și a fost cea mai vândută consolă din Marea Britanie până în 2009, costul său inițial ridicat a afectat adoptarea sa timpurie în Marea Britanie.

PlayStation 3

Lansarea PS4

Sony a învățat din greșeala de preț a PS3 lansând PlayStation 4 la doar 349,99 GBP în Marea Britanie în noiembrie 2013. Această scădere a prețului consolei Xbox One a contribuit la creșterea succesului masiv al PS4 în Marea Britanie.

PS4 a dominat topurile de vânzări ca cea mai vândută consolă aproape în fiecare lună a ciclului său de viață în Marea Britanie, datorită vânzătorilor de sisteme precum FIFA, Call of Duty, Horizon Zero Dawn și Marvel’s Spider-Man.

PlayStation 4

Lansarea PS5

PS5 a sosit în noiembrie 2020 cu două modele – o versiune de 449,99 GBP cu o unitate de disc Blu-ray 4K UHD și o ediție digitală fără unitate de disc la prețul de 359,99 GBP.

Aceste prețuri sunt ecou cu cele ale modelelor PS4 la lansare și au contribuit la performanța puternică a vânzărilor PS5 de până acum în Marea Britanie, în ciuda constrângerilor de aprovizionare cauzate de deficitul de cipuri și de alți factori. Exclusivuri mari precum Spider-Man Miles Morales au dat impuls PS5 în Marea Britanie.

PlayStation 5

Console Playstation Disponibil în Marea Britanie

În acest moment, jucătorii britanici au două familii de console PlayStation din care să aleagă – PS4 și PS5. Iată o privire rapidă asupra diferitelor modele disponibile pentru fiecare consolă.

Modele PS4

Sony a reîmprospătat PS4 cu câteva iterații hardware revizuite de-a lungul vieții sale. Acestea sunt modelele actuale de PS4 pe care le veți găsi:

PS4 Slim

Similar Posts