Top 10 cele mai bune mall-uri din Birmingham… Ghidul tău complet 2023

Birmingham are unele dintre cele mai bune centre comerciale din Marea Britanie, cu o selecție diversă de magazine, restaurante și oportunități de divertisment. Birmingham, ca oraș important din West Midlands, atrage în fiecare an milioane de cumpărători care caută prețuri excelente și o experiență de cumpărături distractivă.

Mall-urile din Birmingham oferă facilități pentru a satisface toate interesele și bugetele, de la complexe enorme cu mai multe etaje până la arcade mai modeste. Fie că sunteți în căutarea unor bunuri de designer de ultimă generație, magazine mari sau întreprinderi independente ciudate, unul dintre mall-urile fantastice din Birmingham este sigur să le aibă.

Mall-uri din Birmingham

Cele mai bune mall-uri din Birmingham

1. Arena de tauri și Grand Central

Arena de tauri este unul dintre cele mai recunoscute centre comerciale din Regatul Unit. Acesta atrage peste 36 de milioane de vizitatori pe an și este situat chiar în inima centrului orașului Birmingham! Noua aringă a fost deschisă în 2003, după o renovare substanțială, cu peste 140 de magazine și restaurante împărțite pe trei etaje.

Grand Central Mall din apropiere s-a deschis în 2015, legând New Street Station de Bullring într-un nou complex comercial uimitor. Ei au împreună aproape 250 de magazine, inclusiv singurul magazin Selfridges din afara Londrei. De la favorite precum Zara și H&M până la nume de lux precum Louis Vuitton și Hugo Boss, Bullring și Grand Central au totul.

Cu arhitectura lor distinctivă și cumpărăturile superbe, nu este surprinzător faptul că Bullring și Grand Central sunt în fruntea listei noastre.

2. Cutia poștală

The Mailbox, situat printre celebrele canale din Birmingham, este unul dintre cele mai distinctive mall-uri ale orașului. Fosta unitate de sortare Royal Mail din Birmingham a fost transformată într-o atracție modernă de cumpărături.

Există peste 80 de buticuri răspândite pe trei etaje în cadrul designului său curbat unic. Cutia poștală oferă o experiență rafinată de vânzare cu amănuntul cu modă și accesorii de tip boutique, bijuterii, articole de casă și cadouri. Printre magazinele cunoscute se numără Harvey Nichols, Hugo Boss, Emporio Armani și All Saints.

De asemenea, puteți vizita Galeria Ikon pentru a vedea cele mai recente lucrări de artă, pentru a viziona un film la Everyman Cinema sau pentru a vă relaxa cu o băutură lângă canalul liniștit. Cutia poștală, cu mediul său de lux, este ideală pentru o călătorie inteligentă de cumpărături.

3. Resorts World Birmingham

Resorts World Birmingham, care este conectat la arena și aeroportul NEC din Birmingham, oferă peste 80 de magazine, precum și activități recreative, cum ar fi un cinema, cazinou și spa. Oferă o gamă largă de opțiuni și comoditate, de la mărci de stradă până la cumpărături cu reduceri.

Debenhams împarte spațiu cu mărci binecunoscute precum Superdry, Kurt Geiger și Gap. Explorați Gucci Kids pentru îmbrăcăminte premium pentru copii înainte de a merge la Ted Baker London pentru o nouă garderobă pentru tine. Puteți petrece cu ușurință o zi întreagă aici la cumpărături, la un film, la minigolf sau la relaxare la centrul spa de lux al Hotelului Genting.

O vizită la Resorts World Birmingham este o necesitate, cu atât de multe cumpărături și divertisment sub același acoperiș.

4. Arcadianul

The Arcadian, situat în China Town din Birmingham, oferă un mix eclectic de peste 50 de comercianți independenți repartizați pe trei niveluri. Structura catalogată de gradul II, care a fost cândva Casa publică istorică Garrison, găzduiește astăzi buticuri excentrice, magazine de bijuterii și cafenele confortabile.

Plimbați-vă prin interiorul fantezist și veți găsi buticuri care vând jucării retro unice, muzică, benzi desenate și îmbrăcăminte. Opriți-vă în Damascena pentru ceaiul de după-amiază, Cocochan pentru ciocolată artizanală și Eighth and Ninth pentru bijuterii artizanale.

Arcadian, cu aerul său antic și afacerile unice, este un loc excelent pentru a descoperi comorile ascunse din Birmingham. Când aveți nevoie de o pauză de la cumpărături, nu uitați să savurați cocktailurile de la Ed’s Easy Diner!

5. Touchwood Solihull

Similar Posts