Prețurile mașinilor Fiat în Marea Britanie: un ghid cuprinzător pentru pasionații de mașini în 2023

Sunteți în căutarea unei mașini Fiat și vă întrebați despre prețurile mașinilor Fiat în Marea Britanie? Nu mai căuta! Acest ghid aprofundat este ghișeul dvs. unic pentru toate lucrurile legate de prețurile Fiat în Marea Britanie.

Vom acoperi totul, de la cele mai recente modele până la factorii care afectează prețurile și chiar vom aborda unele întrebări frecvente pentru a vă face experiența de cumpărare a mașinii cât mai fluidă posibil. Așa că pune-ți centura și hai să începem

Prețurile mașinilor Fiat în Marea Britanie

Prețurile mașinilor Fiat în Marea Britanie

Prezentare generală a modelelor Fiat și a intervalului lor de preț

ModelTipul corpuluiScauneTipul combustibiluluiGama de prețuri
Fiat 500Hatchback4Benzină sau Diesel12.245 GBP – 18.995 GBP
Fiat 500CConvertibile4Benzină sau Diesel14.895 lire sterline – 21.645 lire sterline
Fiat 500XSUV5Benzină16.980 lire sterline – 25.115 lire sterline
Fiat 500eHatchback4Electric23.835 GBP – 29.985 GBP
Fiat 500e CConvertibile4Electric29.985 GBP
Fiat PandaHatchback5Benzină sau Diesel8.945 GBP – 17.995 GBP
Fiat TipoHatchback5Benzină20.475 GBP

Factori care afectează prețurile mașinilor Fiat în Marea Britanie

 1. Model și nivel de echipare: modelul specific și nivelul de echipare pe care le alegeți vor avea un impact semnificativ asupra prețului. Trimurile superioare vin cu mai multe caracteristici și facilități, ceea ce poate crește costul.
 2. Nou versus folosit: Achiziționarea unei mașini Fiat uzate poate fi o opțiune mai rentabilă, dar rețineți că starea și kilometrajul vor afecta prețul.
 3. Promoții și stimulente ale reprezentanțelor: dealeriile oferă adesea promoții, reduceri și stimulente la mașinile Fiat, care pot ajuta la scăderea costului total.
 4. Fluctuații sezoniere: prețurile mașinilor Fiat pot varia în funcție de sezon, cu o cerere mai mare în lunile de primăvară și vară.
 5. Rate de schimb: costurile de import și export pot afecta prețurile mașinilor Fiat în Marea Britanie din cauza fluctuațiilor cursurilor de schimb.

Comparația mașinilor Fiat cu mărcile concurente

 • Fiat 500 vs. MINI Cooper: Ambele mașini oferă o experiență de condus distractivă și elegantă, dar Fiat 500 este mai accesibil, în timp ce MINI Cooper oferă o experiență mai premium.
 • Fiat Panda vs. Volkswagen Up!: Panda este o alegere mai versatilă și mai prietenoasă cu bugetul, în timp ce Up! ofera un interior mai rafinat si modern.
 • Fiat Tipo vs. Ford Focus: Tipo este o opțiune mai prietenoasă cu bugetul, dar Focus oferă performanțe și manevrabilitate mai bune.

Opțiuni de finanțare pentru mașinile Fiat în Marea Britanie

 • Achiziție prin contract personal (PCP): Această opțiune flexibilă vă permite să plătiți rate lunare mai mici și să decideți dacă cumpărați mașina direct la sfârșitul contractului.
 • Achiziție cu închiriere (HP): Cu HP, plătiți rate lunare mai mari, dar veți deține mașina imediat după încheierea contractului.
 • Închiriere cu contract personal (PCH): Această opțiune de leasing vă permite să închiriați mașina pentru o perioadă stabilită, cu plăți lunare mai mici și fără opțiune de cumpărare a mașinii la sfârșitul contractului.

Similar Posts