Shopify-UK

Shopify Marea Britanie .. Cum să deschizi un magazin online în Marea Britanie 2023

Doriți să vindeți lucruri reale pe internet în Marea Britanie? Shopify Marea Britanie este una dintre cele mai bune posibilități disponibile. Și crearea unui cont este șocant de simplă.

Shopify simplifică pentru firmele de comerț electronic să-și vândă articolele online. Vom trece prin toate aspectele cruciale cu tine în această postare.

Shopify Marea Britanie

De ce să deschizi un magazin online în Marea Britanie?

Marea Britanie este cea mai populară destinație pentru cumpărătorii online din Europa. Are o populație de 65.000.000 de locuitori și este a cincea cea mai mare economie din lume.

Regatul Unit are o economie foarte puternică și stabilă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este o destinație atât de populară pentru antreprenori pentru a-și deschide magazinele online.

De asemenea, are o încredere puternică a consumatorilor, cu peste 2 miliarde de lire cheltuite de cumpărători în fiecare săptămână – ceea ce o face o piață atractivă pentru a vinde produse.

Piața britanică de comerț electronic oferă multe beneficii pentru comercianții cu amănuntul online, cum ar fi concurența scăzută, rate mari de penetrare a telefoanelor mobile și viteze mari de internet. Acești factori facilitează vânzarea de produse online în Marea Britanie decât în ​​alte țări europene.

Există mai multe avantaje de a începe un magazin online în Regatul Unit. Primul avantaj este că vă va permite să ajungeți la mai mulți oameni decât ar face o afacere fizică. Al doilea avantaj este că nu trebuie să plătiți pentru o locație fizică vă permite să economisiți bani la chirie și alte cheltuieli. În cele din urmă, pentru că nu există constrângeri geografice, este mai simplu pentru firma dvs. să înflorească.

De asemenea, puteți învăța cum să vindeți în  Statele Unite ,  Canada și orice altă națiune de pe glob dacă doriți.

Englezii au o cultură solidă de cumpărare pe internet. Sunt obișnuiți să cumpere articole de pe site-uri web și, cel mai probabil, vor fi interesați să achiziționeze și lucrurile dvs.

Puteți trimite articole în toată lumea sau puteți ajunge la oameni din fiecare țară cu serviciile dvs. Acest lucru vă va oferi acces rapid la miliarde de persoane care vor deveni posibili clienți. Acest lucru vă va permite să vindeți mai multe produse și să câștigați mai mulți bani.

Cum să deschid un magazin Shopify Marea Britanie?

Înainte de a începe să vă construiți magazinul Shopify Marea Britanie, trebuie mai întâi să vă stabiliți obiectivele. Vezi dacă poți răspunde la câteva întrebări de bază despre compania ta.

Vei putea să-ți concentrezi atenția și să accelerezi procesul de a pune lucrurile în ordine dacă faci asta.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare ce structură de prețuri este cea mai bună pentru dvs. Cu toate acestea, nu trebuie să alegeți un plan până la expirarea perioadei de probă gratuită de 14 zile.

Decideți ce tip de magazin veți înființa

Este mai simplu să înființați un magazin Shopify Marea Britanie prin descoperirea clienților care au un interes specific și oferindu-le produse care îi atrag, mai degrabă decât încercarea de a furniza o gamă largă de produse generice.

Selectarea unei specialități vă va oferi, de asemenea, un punct de început clar, ușurând construirea unui brand puternic. Umplerea unui gol sau nevoie de piață este o strategie de afaceri excelentă.

Selectați un nume pentru magazinul dvs

Este esențial să alegeți un nume de companie, dar nu petreceți prea mult timp pe acesta. Luați în considerare un exemplu simplu și evident.

Generatorul de nume de afaceri Shopify este un instrument fantastic pentru crearea unui magazin online. Oamenii își pot numi compania de comerț electronic după un anumit cuvânt sau expresie. Instrumentul sugerează apoi modalități prin care oamenii să-l folosească. Apoi doar răsfoiți opțiunile și alegeți numele pe care îl doriți pentru compania dvs.

Creați o listă cu zece până la cincisprezece nume de mărci. Verificați pentru a determina dacă numele pe care îl doriți nu este deja înregistrat și dacă adresa a.com este disponibilă pentru acesta.

Utilizați un domeniu punct com dacă doriți ca site-ul dvs. să apară în motoarele de căutare. Majoritatea mărcilor profesionale utilizează și această adresă web.

Shopify are o funcție numită Înregistrare nume de domeniu, care vă poate ajuta să găsiți domenii available.com. De asemenea, puteți verifica costul unui domeniu și puteți cumpăra și configura unul pentru magazinul dvs.

Când aveți un site web al companiei, numele magazinului dvs. online apare pe fiecare pagină. Numele comercial legal apare pe factura Shopify.

Pași:

  1. Din contul dvs. Shopify, faceți clic pe Setări.
  2. Faceți clic pe link-ul detaliilor magazinului pentru a afla mai multe.
  3. Când ajungeți la secțiunea Informații de bază, faceți clic pe Editați.
  4. Introduceți numele magazinului dvs. online, precum și numele legal al companiei, apoi faceți clic pe Salvare.

Deschideți un cont Shopify

Cei care doresc să creeze un nou magazin Shopify Marea Britanie pot începe aici. Nu trebuie să faceți nimic altceva pentru a începe să utilizați Shopify. Tot ce trebuie să faci este să creezi un cont.

Navigați la site-ul Shopify și selectați opțiunea Începeți încercarea gratuită. Completați adresa de e-mail, parola și numele magazinului pentru magazinul dvs.

Amintiți-vă că, dacă nu găsiți un nume unic pentru compania dvs., Shopify nu vă va permite să achiziționați domeniul.

După aceea, vi se vor pune o serie de întrebări despre compania dvs. și detaliile dvs. personale.

După ce ați completat toate formularele, Shopify vă va duce la panoul de administrare. Acum puteți începe să vă pregătiți magazinul.

Alegeți și personalizați-vă tema Shopify

În primul rând, decideți asupra designului afacerii dvs. online și începeți! Din fericire, magazinul de teme Shopify are o multitudine de teme gratuite și plătite.

După ce ați ales o temă pentru compania dvs. online, o puteți personaliza pentru a reflecta propria identitate. Folosind editorul de teme din administratorul Shopify, puteți schimba conținutul și setările temei într-o singură locație.

Există o previzualizare a temei, precum și o bară laterală sau un meniu în care puteți face ajustări la setările temei în editorul de teme.

Temele gratuite pot fi suficiente dacă doriți să economisiți bani. Cu o temă gratuită, puteți schimba fonturile, culorile, diapozitivele carusel și logo-ul dvs. De asemenea, puteți să adăugați sau să eliminați elemente, să le modificați și să le repoziționați.

Deși temele gratuite sunt excelente, temele premium pot fi mai atrăgătoare. O temă profesională va avea mai multe posibilități, așa că merită banii suplimentari dacă trebuie să-ți perfecționezi aspectul site-ului tău.

Optimizați setările magazinului dvs

Va trebui să faceți câteva modificări pentru a vă pune în funcțiune magazinul Shopify din Marea Britanie. Faceți clic pe butonul „Setări” cu simbolul roată în colțul din stânga jos al paginii dvs. Shopify.

Înainte de a face orice altceva, accesați „General” și completați toate detaliile magazinului dvs. Apoi, efectuați plata.

Configurați plăți

Indiferent de locul în care locuiți, utilizarea Shopify Payments este o idee inteligentă. Vă permite să primiți carduri de credit, Google Pay, Shopify Pay, PayPal și alte metode de plată. Înregistrarea la Shopify Payments este simplă. Puteți face acest lucru furnizând Shopify informații despre companie și informații personale, precum și informații despre produs și contul bancar.

Configurați Checkout

Shopify vă permite, de asemenea, să vedeți și să editați setările de plată. În calitate de nou proprietar de afaceri, se recomandă să faceți conturile de clienți opționale, astfel încât consumatorii să poată face check-out ca oaspeți.

Faceți politicile de care aveți nevoie

Similar Posts