| |

Studii în Marea Britanie: Cost ₤ | Universități | Proceduri și altele 2023

Studiul în Marea Britanie este o destinație atractivă pentru studenții internaționali. Are o educație de înaltă calitate, iar universitățile sale sunt printre cele mai bune din lume.

În acest articol, vom vorbi despre tot ce vrei să știi despre învățământul superior din Marea Britanie.

Studiază în Marea Britanie

O privire rapidă asupra educației în Marea Britanie


Regatul Unit, unde se află Universitatea din Cambridge, cea mai veche universitate din lume, este considerată cea mai bună țară din punct de vedere al calității educației și al calității vieții.

Deja clasată drept a cincea economie din lume, țara deține o mare putere datorită capacității sale de a-și extinde influența la scară globală. Marea Britanie are, de asemenea, multe de oferit, în special studenților, fie prin standarde de divertisment sau prin educație de înaltă calitate.

Fiecare țară – Regatul Unit al Angliei, Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord – are culturi și societăți care sunt diferite de celelalte. Studenții pot explora toate regiunile țării în timpul vacanțelor de trei luni.

De-a lungul istoriei, oameni dintr-o varietate de domenii, inclusiv politică, mediul academic și arte și științe umaniste, au ținut Regatul Unit la mare stimă. Marea Britanie găzduiește, de asemenea, un număr semnificativ de rezidenți din alte țări.

Prin urmare, nu este o surpriză faptul că Marea Britanie a reușit să atragă peste 427.686 de studenți internaționali care își propun să atingă măreția asemănătoare unor figuri cunoscute precum William Shakespeare, Sir Winston Churchill, Charles Darwin și Beatles.

Cultură și societate în Regatul Unit

Deși oamenii din Regatul Unit sunt denumiti în general englezi, există oameni în fiecare regiune a țării care poartă nume specifice, cum ar fi englezi din Anglia, scoțieni din Scoția, irlandezi din Irlanda de Nord și galezi din Țara Galilor.

În timp ce engleza este limba oficială în Regatul Unit, multe alte limbi, precum și diferite dialecte, sunt vorbite în toată țara. Imigranții au fost primiți în Marea Britanie de zeci de ani și, prin urmare, puteți găsi mulți cetățeni de diferite naționalități care vorbesc propriile limbi în Marea Britanie, ceea ce ajută la crearea unei societăți multiculturale și multilingve.

Costul vieții în Marea Britanie

Nu este un secret pentru nimeni că Regatul Unit, și în special orașele sale precum Londra și Edinburgh, sunt mai scumpe în ceea ce privește costul vieții. Totuși, mult depinde de tipul de viață pe care îl alege studentul și de capacitatea sa de a controla banii. Cu toate acestea, calitatea vieții și divertismentul oferit studenților le face dificil pentru studenți să-și controleze cheltuielile lunare.

Similar Posts